Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Komadina: Bernardić mora nositi listu za EU izbore, ja sam tu ponudu odbio

18.01.2019.
u 00:02

U slučaju da SDP ostane bez predsjednika Komadina je taj koji mijenja šefa stranke i zato, kaže, nije logično ni pristojno da bude kolovođa pobuna

Prije četiri mjeseca potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina kazao je kako je spreman preuzeti vođenje stranke, bude li potrebe. Ali da za to treba mir, vrijeme i odgovornost unutar stranke. Danas otkriva kako to da je Davor Bernardić i dalje šef stranke, je li zadnji koji ga štiti i žali li što ga je i doveo na tu poziciju.

Rejting SDP-a i dalje stalno pada, što se čeka?

Povjerenje u bilo koje političke standardne opcije pada. A mi smo uz sve to imali i tranziciju u stranci, nove ljude, sustav, novog predsjednika, šumove u komunikaciji, radnje koje su nas i dovele do toga da nam rejting pada. Bilo je takvih rejtinga i prije, ali smo se uvijek vraćali i nadam se da ćemo se vratiti i sada, premda su generalno okolnosti teže nego tada. Prvo mjerenje su izbori za EU parlament, drugo prolazno vrijeme su predsjednički izbori, godinu iza toga i parlamentarni i do tada ima dovoljno vremena da se povuku adekvatni potezi, a stranka osnaži. Zato po meni nema potrebe, da baš svatko tko se nađe u Hrvatskoj formira svoju stranku. Mi smo otvorena stranka. Pitaju me zadnjih dana bi li bilo dobro da nam se vrati bivši predsjednik Ivo Josipović. Normalno da bi bilo dobro.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Semafor za namirnice: HGK protiv obilježavanja proizvoda

- Politička klasa se dobro osramotila

- Autobusi u plamenu: Na tehničkom ih padne 23%

- Čim se pješak približi cesti, pale se svjetla i 'zaustavljaju' vozače

Ključne riječi

Komentara 20

PR
prajdali100
21:27 17.01.2019.

Bero je kralj ! Pri kraju je s poslom i nije u redu da ga se sputava.Izdrži.

PR
prajdali100
21:26 17.01.2019.

Ja mislio ona blamaža Predsjednice sa Vučićem je bila nesmotrenost . Jest vraga !!! Sad je jasno da i Plenković gura ovakvu( Vučićevu) Srbiju u EU . Logično pitanje je zašto !!!? Da ih se nagradi što su trećinu Hrvatske devastirali, pobili nam i raselili ljude ? Stvarno što se ovo događa ? Imamo li mi više kao Nacija ikakvo dostojanstvo ?

DU
Deleted user
22:12 17.01.2019.

Bernardić bi i nešto htio učiniti, ali nezna. Komadina se drži sposobnim i odgovornim, a uopće to nije. Tipična lijenčina iz prošlog sistema. Ono što je naročito izvan svake logike je što će on i mnogi slični otići u bogate i bezbrižne mirovine glumeći radnike,a u biti nisu više od trutova sistema.Takvih je i umjetnih i lijevih i desnih, tobože obrazovanih, a više bez obrazovanja i kulture, puna hrvatska politička scena od najnižih do najviših razina.Zar se moramo čuditi da se najveća radost građana očituje kroz sport,a ne kroz ekonomiju i sigurnost življenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije