Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skrovište FARC-a

Kolumbijska vojska zaplijenila više od dvije tone kokaina

'koka03_nnn_unu_240112'
''
23.04.2012.
u 09:22

FARC koristi kokain kako bi financirao svoju borbu protiv kolumbijskih vlasti, a u pronađenom laboratoriju moglo je boraviti oko 20 osoba

U drvenoj baraci skrivenoj duboko u džungli, koja bez ikakvih problema može udomiti 20-ak osoba, kolumbijski vojnici pronašli su tri mikrovalne pećnice, dva generatora, centrifugu, bačve pune kemikalija te više od dvije tone kokaina koji pripada FARC-u.

U raciji u laboratoriju u džungli provincije Narino na jugu Kolumbije vojska je pronašla 2,121 kilograma kokaina, javlja BBC, koji FARC koristi kako bi sponzorirao svoju borbu protiv kolumbijskih vlasti, i tako već 50 godina.

Provincija Narino mjesto je s najvećim brojem biljki koke u cijeloj Kolumbiji, a skupine poput FARC-a i Rastrojosa kontroliraju većinu proizvodnje i trgovine kokaina.

Ključne riječi

Komentara 2

BB
brle brkić
12:02 23.04.2012.

Koje će pustit u opticaj ovih dana.

NU
nunek1
11:19 24.04.2012.

bolje tako nego da stoji,kome bi prodali?nema Whitney Houston

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije