Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOGOTA

Kolumbijska policija otkrila novi okrutni oblik krijumčarenja droge

kokain
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL/Ilustracija
07.08.2019.
u 16:18

Policija je objavila kako su uhitili 42-godišnju frizerku kod koje je otkriveno 780 grama implantata tekućeg kokaina u bedrima.

Kolumbijska policija u glavnom gradu Bogoti objavila je u ponedjeljak da su otkrili novi način krijumčara droge i to tako da angažiraju plastične kirurge kako bi ‘mulama’ ugradili implantate tekućeg kokaina.

Policija je objavila kako su uhitili 42-godišnju frizerku kod koje je otkriveno 780 grama implantata tekućeg kokaina u bedrima. Putovala je preko Bogote iz Calija za Madrid.

Poručnik Wilson Silva rekao je da je tekući kokain vrijedan 36.000 dolara ugrađen ‘između mesa i mišića’ bedra uhićene žene. Ovo je potpuno novi oblik krijumčarenja za policiju. Sami liječnici su bili iznenađeni rekavši da se radi o vrlo opasnoj avanturi te da bi najvjerojatnije u avionu zbog pritiska iskrvarila.

– Nenormalno je postalo normalno – rekao je Silva i novu metodu krijumčarenja nazvao ‘stravičnom’.

Žena je uhićena prilikom rutinske kontrole na međunarodnom aerodromu El Dorado jer je hodala polako šepajući u bolovima, a raspoloženje joj se naglo promijenilo kada su joj prišli policijski službenici. Prebacili su je odmah u bolnici, a kada se oporavi predat će je tužiteljstu. 

Kirug koji je operirao 42-godišnjakinju, doktor Fabián Sanabria kazao je lokalnim novinarima da si je ona sama zašila ranu te je upozorio da je mogla razviti unutarnje krvarenje da se ukrcala na avion zbog jakog pritiska u kabini.

On smatra kako joj je policija spasila život tako što ju je uhitila, piše Colombia Report. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije