Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne izlazite iz auta!

Prometna nesreća na Jadranskoj magistrali D8, promet vrlo gust kod Svetog Roka

lučko
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/10
09.08.2014.
u 08:54

Na autocesti A1 stvorile su se duže kolone vozila koje se kreću usporeno. Uklonjena su iz prometa vozila iz prometnih nezgoda kod tunela Grič i čvora Perušić u smjeru Dubrovnika, no kolone se stvaraju zbog pojačanog prometa u smjeru mora...

Promet otežano teče i na Jadranskoj magistrali D8, između Šibenika i Šibenskog mosta, zbog prometne nesreće. Promet je vrlo gust te se vozi usporeno i u koloni na autocesti A1 kod tunela Sveti Rok u oba smjera. Kod naplatnih kućica na Lučkom kolona se povećala na 11 kilometara.

Uklonjena su iz prometa vozila iz prometnih nezgoda između tunela Krpani i Sveti Rok u smjeru mora (214. km) te kod tunela Grič i čvora Perušić u smjeru Dubrovnika, no kolone se stvaraju zbog pojačanog prometa u smjeru mora. Gužve se stvaraju i na autocesti A3 Bregana - Lipovac u smjeru istoka, kao i duž Jadranske magistrale (D8), Istarskog ipsilona te s otoka Krka u smjeru kopna i na prilaznim cestama turističkim mjestima, javlja HAK te moli vozače da ne izlaze iz automobila dok čekaju u koloni.

Najveća gužva od jutra je kod naplatnih postaja Lučko. U smjeru mora, kolona iz smjera Jankomira od jutros je duga oko pet kilometara te se povećava, a iz smjera Buzina oko tri. Nešto manje su gužve kod naplatnih postaja Zaprešić, između čvorova Sveta Helena i Popovec te kod naplatnih postaja Rupa na A7, kolona u smjeru mora trenutno je duga oko dva kilometra. Otvoren je i novi kolnik na autocesti A3 Bregana - Lipovac poslije čvora Rugvice, u smjeru Zagreb Istok i autoceste A4 Zagreb - Goričan. Privremeni prolaz koji se koristio, više se ne koristi. Zabrana prometa za sva vozila i dalje ostaje u poslovnoj zoni Zagreb Istok.

>>Smanjile se kolone na A1, ali promet je i dalje pojačan

Komentara 7

IS
istri
10:23 09.08.2014.

mi izgleda se busamo u prsa kad svjet vidi velike kolone na nasim cestama. mozda si zamisljamo da svjet vidi to kako cjeli svjet hoce kod nas. a za ta guzve ima rjesenja samo nema ko da to i rijesi.

MO
MoreLjubavi
13:39 09.08.2014.

Cekanje nije hrvatski

Avatar franioprvi
franioprvi
10:45 09.08.2014.

Ma kriza , nema turista , sezona podbacila ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije