Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.11.2014. u 12:00

Dobro je što je Kolinda pokazala da je “obična” građanka koja može i pogriješiti.

Kolinda Grabar Kitarović griješi kada izbjegava nastupe na televiziji. To joj ide puno bolje nego hodočašćenje po HDZ-ovim masovnim dernecima nakon kojih održava mobilizacijske govore na zatvorenim skupovima.

Skrušeno se ispovjedila i pokajala pred kamerama Mislava Bage zato što je obmanula, Josipović bi rekao lagala hrvatsku javnost o svome statusu u NATO-u. Kolinda nije u tome vidjela laž i obmanu nego samo svoju greškicu koju nije dobro iskomunicirala. Ne slažem se s njezinim opisom prijestupa. Dobro, neću reći da je lagala kao što je rekao njezin rival s Pantovčaka, ali ne mogu prihvatiti ni njezino objašnjenje da je riječ samo o lošoj komunikaciji.

Unatoč svemu moram priznati da sam i takvu krnju ispriku dočekao sa simpatijama iako nisam pustio suzu kao što je to učinila Kolinda kada se opraštala od svog šefa u NATO-u. Nije baš uobičajeno da se političari ispričavaju, a pogotovo je to rijetka pojava kod političke vrste koja uspijeva u Hrvatskoj. Dobro je što je Kolinda pokazala da je “obična” građanka koja može i pogriješiti. Ali to ne znači da smo joj sve automatski oprostili.

>>Kolinda Grabar Kitarović donirala hranu za kuhinju OŠ 'Dr. Franjo Tuđman'

>>Grabar Kitarović: Rehabilitirat ću generale umirovljene 2000. godine

Komentara 57

AP
apolon
13:07 05.11.2014.

Trebali bi se vi ispričati za širenje lažne vijesti po kojoj generali ne podržavaju prijedlog K.G.K!

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:01 05.11.2014.

...neki joj nisu niti zamjerili... a neki joj ionako neće nikada oprostiti...

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
12:26 05.11.2014.

Vrlo jednostavno..Mene nije briga da li ce mediji Kolindi oprostiti , vise vjerujem njoj nego njima i zato cu za nju glasati. Za najvecu vecinu Hrvata Kolindi se podmece i stali su u njezinu zastitu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije