Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hum na Sutli

Grabar-Kitarović: Uspješne tvrtke poput Vetropacka, najviše doprinose razvoju Hrvatske

Kolinda u Humu na Sutli
Foto: MLADEN MANDIĆ/ZAGORJE INTERNATIONAL
1/6
29.05.2015.
u 16:35

Prošlu godinu Vetropack Straža je obilježila prodajom rekordnih milijardu boca te rastom prodaje od desetak posto

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, danas je bila u posjeti najuspješnijoj zagorskoj tvrtki, proizvođaču staklene ambalaže Vetropack Straži u Humu na Sutli.

Tamo je obilježen kraj investicijskog ciklusa, vrijedan više od 215 milijuna kuna.

- Otkako smo prije 20 godina postali dio švicarske Vetropack grupe, u različite projekte vezane uz modernizaciju proizvodne tehnologije, infrastrukturu i organizaciju, uloženo je više od 1,2 milijarde kuna. Danas obilježavamo gradnju postrojenja filtera za pročišćavanje dimnih plinova, što je najveći ekološki projekt u povijesti Vetropack Straže, kao i puštanje u rad remontirane peći za proizvodnju obojenog stakla – rekao je predsjednik Uprave Vetropack Straže Tihomir Premužak.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je obišla pogon Vetropacka, nije htjela komentirati aktualne događaje u Hrvatskoj, ali je u svom govoru u Domu kulture rekla kako uspješne tvrtke – izvoznici - poput Vetropack Straže koja izvozi 77 posto svojih proizvoda i vodi veliku brigu o ekologiji, najviše svojom konkurentnošću u regiji i uspješnosti u poslovanju, doprinose razvoju Hrvatske.

Prošlu godinu Vetropack Straža je obilježila prodajom rekordnih milijardu boca te rastom prodaje od desetak posto. 

>> Grabar-Kitarović pokušava dobiti Milanovića oko branitelja, no on se ne javlja

Komentara 7

AN
Andro43
16:48 29.05.2015.

Sa Tomom i šatorašima je zakuhala ovu strahotu koja se događa u Zg jer želi rušiti vladu,a sad se voza po HR i ne obraća pažnju na nerede?Zanima me njezin psihološki profil iako i ovo ignoriranje puno govori.

Avatar New_Fukasaky
New_Fukasaky
18:19 29.05.2015.

Gle, danas nije stavila rubac! Od Afganistana do Vatikana bila je sva umotana. Šteta što nije imala vremena za posjet braniteljima u crkvi. Sa ili bez vela, trebala je biti tamo. Obećala im je da će biti uz njih, poticala ih na "bunt", a sad se pravi mutava. Predsjednicu više ne zanimaju neredi?

Avatar Snijeg
Snijeg
18:29 29.05.2015.

uhh uh vidi Predsjednice vidi doktorice ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije