Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjednica za Hrvate izvan RH

Kolinda Grabar - Kitarović stigla u Varaždin u potpunoj tajnosti

Kolinda Grabar-Kitarović
Goran Stanzl/PIXSELL
09.11.2019.
u 08:19

Sjednica počinje u 9 sati, a na njen početak službeno je najavljen dolazak premijera Andreja Plenkovića.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je u petak navečer Varaždin, gdje se održava sjednica Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan RH, javlja portal Aktualno.

Sjednica počinje danas u 9 sati, a na njen početak službeno je najavljen dolazak premijera Andreja Plenkovića. No, predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović stigla je u Varaždin u petak navečer ali u potpunoj tajnosti.

Komentara 7

DU
Deleted user
09:20 09.11.2019.

Koja je razlika je li dosla uz fanfare ili u tajnosti...to glumatanje sa nekakovim skupon o iseljenim hrvatima je samoreklama za izbore...hrvati se masovno iseljavaju a kgk prica bajke za djecu koju moraju slusati i odrasli...

DI
Direkt
17:19 09.11.2019.

Kraljica iza gvozdene zavjese.

BA
barbaizamerike
08:50 09.11.2019.

Kraljica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije