Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije davala izjave

Kolinda Grabar-Kitarović prošetala šibenskom Adventurom

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
07.12.2019.
u 21:46

Prije Šibenika, bila je u Kninu. Na tamošnjem Veleučilištu družila s članovima i simpatizerima HDZ-a, a potom se uputila prema Vodicama gdje se također družila sa svojim biračima

Aktualna hrvatska predsjednica i predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović u sklopu predizborne kampanje u subotu je obišla Knin, Vodice i Šibenik, a u rodnom gradu muža Jakova prošetala je Adventurom.

Iako nije davala izjave za medije, spremno se fotografirala s djecom koja su uživala u Mini božićnom discu nakon čega je u pratnji šefa županijskog HDZ-a Nediljka Dujića, šibenskog gradonačelnik Željka Burića te dogradonačelnika Paška Rakića obišla adventske kućice i klizalište.

Prije Šibenika, bila je u Kninu. Na tamošnjem Veleučilištu družila s članovima i simpatizerima HDZ-a, a potom se uputila prema Vodicama gdje se također družila sa svojim biračima.

Komentara 14

Avatar Mi sami
Mi sami
22:35 07.12.2019.

Pet godina joj je prošlo u šetnji.

TK
Ten-kre
08:34 08.12.2019.

Kraljici je bolje da ne daje izjave i šuti.

NO
Nordik
06:59 08.12.2019.

Dokaz kako lako i nepotrebno ovim šetnjama troši našu lovu, a gdje je tek kavijar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije