Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORUPCIJA U SOA-I

Škoro: Loše režirani igrokaz obilježila je izjava Kolinde Grabar-Kitarović

Sučeljavanje svih 11 predsjedničkih kandidata
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
18.12.2019.
u 10:41

Izjava Grabar-Kitarović traži hitnu reakciju nadležnih državnih tijela i otvara niz vrlo ozbiljnih pitanja, napominje Škoro.

Predsjednički kandidat, Miroslav Škoro, osvrnuo se na svom Facebook profilu na jučerašnje sučeljavanje na HRT-u ustvrdivši kako je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović potvrdila korupciju u sigurnosnim službama.

- Jučerašnji loše režirani igrokaz na HRT-u obilježila je jedna izjava Kolinde Grabar-Kitarović koja je medijima, iz sasvim jasnog razloga, manje važna i zanimljiva od toga tko se kako odjenuo i tko je kome što dobacio. Ona koja sukladno postojećim ovlastima PRH usmjerava rad sigurnosnih službi priznala je sustavnu korupciju u SOA-i i drugim službama i ustvrdila da u njima treba zaposliti mlade nekorumpirane ljude.

Video - 'Zaustavljena histerija oko Grabar-Kitarović, pred Škorom je izazov, a Milanović pokazao novo lice'

 

Ova izjava Kolinde Grabar-Kitarović traži hitnu reakciju nadležnih državnih tijela i otvara niz vrlo ozbiljnih pitanja, napominje Škoro i dodaje:

1. Kad je Kolinda Grabar-Kitarović kao aktualna predsjednica saznala za korupciju u sigurnosnim službama i zašto je dosad o tome šutjela?

2. Što je konkretno poduzela nakon saznanja o korupciji u SOA-i i drugim službama?

3. Jesu li ljudi koje se sumnjiči za koruptivne i druge protuzakonite radnje i dalje u sustavu?

4. Ima li premijer Plenković takvih saznanja? Ako ima, što je on poduzeo na tu temu?

Škoro zaključuje kako je jedina svrha 'igrokaza zvanog sučeljavanje na HRT-u' bila prikazati Kolindu Grabar-Kitarović relativno ozbiljnom političarkom.

- No ispala je krajnje neozbiljna državnica koja i unutar ovih skučenih ovlasti predsjednika ne radi dobar posao i dozvoljava potpunu eroziju sigurnosnog sustava, tvrdi Škoro.

Sučeljavanje svih 11 predsjedničkih kandidata
1/23

Komentara 53

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:30 18.12.2019.

Škoro imaš moj glas!Gospodin!

BO
Bojnik
11:30 18.12.2019.

Samo Škoro.

CR
CROLINDA
11:16 18.12.2019.

Škoro - hrvatski Zelenski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije