Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oroslavje

Predsjednica obišla tvrtku koju je zahvatio požar: 'Vatrogasci su obavili sjajan posao'

Oroslavje: Predsjednica posjetila vatrogasce i zgarište tvrtke AquafilCRO
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/23
25.01.2018.
u 12:25

- Vatrogasci su obavili sjajan posao, kao i uvijek - rekla je predsjednica Grabar-Kitarović.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović obišla je pogone tvrtke AquafilCRO u Oroslavju, gdje je jutros u pet sati izbio požar u skladištu. Izgorjele su sirovine i zaliha proizvoda za izvoz. Srećom, nitko nije ozlijeđen, strojevi su spašeni, pa će se proizvodnja nastaviti vrlo brzo.

- Vatrogasci su obavili sjajan posao, kao i uvijek. Od vlasnika i upravitelja čujem da je ovdje solidarnost na djelu i da su im drugi poduzetnici iz Hrvatskog zagorja već ponudili skladišni prostor dok se ne snađu - istaknula je predsjednica koja je na tri dana preselila ured u Krapinsko-zagorsku županiju.

Oroslavje: Predsjednica posjetila vatrogasce i zgarište tvrtke AquafilCRO
1/22

 

Danas ujutro posjetila je rodnu kuću prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana u Velikom Trgovišću.

Oroslavje: Predsjednica posjetila vatrogasce i zgarište tvrtke AquafilCRO
1/13

Komentara 5

Avatar soliloquy
soliloquy
15:37 25.01.2018.

Izgorenoj tvornici jamačno je bilo drago vidjeti ugodno popunjenu predsjednicu banana države i ostale velikodostojnike. Jeste li pitali tvornicu za komentar? Ili samo da pretpostavimo da je tvornica izgorjela s razlogom jer su u njoj radili orjunaši i udbaši?

AN
antonelić
12:40 25.01.2018.

i precjednica dr.kolinda je obavila sjajan posao ... obišla je izgorjelu tvornicu , sada je i radnicima lakše ... vlada bi im trebala dati jamstvo kao uljaniku ... svi rade sjajan posao : i vatrogasci i precjednica i radnici i vatra i vlada i sunce i banke ... konačno se krenulo u eru blagostanja i puta prema švicarskoj ( kao što su najavili dr.kolinda i onomad dr.franjo ) ...

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
13:47 25.01.2018.

@antonelić još gora situacija u RI ...bagra na vlasti od osamostaljenja,proizvodnje nema, gradski prostori se daju privilegiranima po najnižim cjenima da bi ih ovi dali drugima po duploi većim u podnajam... bazen Kantrida od prvotnih 250 mil e koštao 3700 mil e, biblioteku i autobusni kolodvor samo sanjamo no imamo galeba za restauraciju...uživaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije