Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak početak suradnje

Kolinda Grabar Kitarović: Ne sjećam se da mi je premijer Milanović čestitao. Nije mi zapelo za oko

Kolinda Grabar Kitarović ljubi hrvatsku zastavu nakon prisege
Foto: HINA/POOL/Damir Senčar/PIXSELL
1/4
15.02.2015.
u 22:17

Novinari su dočekali izabranu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović na izlasku iz palače Dverce gdje je obavila nekoliko desetaka diplomatskih susreta. Na licu Kolinde Grabar Kitarović se nije ocrtavao umor što bi bilo logično očekivati nakon ovakvog dana.

Novinari okupljeni ispred palače Dverce upitali su je je li joj čestitao premijer Zoran Milanović.

- Ne sjećam se da je, nije mi zapelo za oko, rekla je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sa smješkom na licu.

Nakon inauguracije premijer Zoran Milanović je bio jedan od rijetkih uzvanika koji nije dao nikakvu izjavu za novinare. Isto tako niti izjava predsjednika na odlasku Ive Josipovića večeras se nije mogla vidjeti u TV dnevnicima nacionalnih televizija. 

>> Vlada na Twitteru ni riječi o inauguraciji Kolinde Grabar-Kitarović

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je kazala novinarima da još nije gotova s poslom za danas. Očito će ovo biti jako dugačak dan nju. 

 

>> Zoran Milanović sam zapljeskao Mesiću i Josipoviću

Komentara 188

IC
ico1
22:34 15.02.2015.

Milanović je nebitan on je pokazo šta zna mene brine Htv i ona debela Gojan kako nije sram Hrt da postavi tu nekulturnu lapaču da melje nebuloze po tv koju mi svi plaćamo?

ST
stefj
22:39 15.02.2015.

Ne znam zašto je novinarima toliko bitno je li Milanović čestitao - nije, niti će ikada. Teško se on nosi s porazom, naročito nakon što je toliko uloženo u Josipovića... A ponavljanje tog pitanja samo pokazuje kvalitetu novinara, umjesto da je priupitaju kakvi su bili razgovori i s kime, da li ima nešto za istaknuti i sl. oni se zamaraju Milanovićem i njegovim čestitkama...

Avatar tetina
tetina
22:48 15.02.2015.

Ponosna sam i neizmjerno sretna zbog današnjeg dana kada smo dobili Predsjednicu koja srcem i dušom voli Hrvatsku!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije