Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Vodi rat protiv mene'

Predsjednica poslala oštru poruku Daliji Orešković

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/7
25.10.2017.
u 15:19

- Orešković bi se trebala početi baviti problemom sukoba interesa u državi, a ne da vodi osobni rat protiv mene - poručila je predsjednica.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović komentirala je danas u Dubrovniku moguću obnovu postupka protiv nje pred Povjerenstvom za odlučivanje o sukobu interesa zbog rođendanske zabave koju je za predsjednicu navodno organizirao Zdravko Mamić

- Tu nema apsolutno nikakvog sukoba interesa i mislim da bi se gospođa Orešković trebala početi baviti problemom sukoba interesa u državi, a ne da vodi osobni rat protiv mene - poručila je predsjednici Povjerenstva Daliji Orešković predsjednica Grabar-Kitarović.

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović
1/5
 

MUP se pozvao na tajnost podataka o štićenim osobama

Predsjednica Povjerenstva Dalija Orešković potvrdila je Večernjem listu da bi se postupak mogao obnoviti, napominjući da se radi tek o načelnoj mogućnosti jer novih saznanja o tom slučaju u ovom času još nema.

Od postupka protiv predsjednice odustali su jer im je MUP odbio odgovoriti na pitanje je li se Grabar Kitarović u svibnju 2015., na dan kada je navodno organizirana proslava njezina 47. rođendana, nalazila u obiteljskoj kući Mamićevih. MUP se pozvao na tajnost podataka o štićenim osobama. 

VIDEO: Izjava predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u Slavonskom Brodu

 

Komentara 27

HR
Hrvatska
15:33 25.10.2017.

Bravo predsjednice samo jako sa Milanovicevim kadrom.

Avatar tiselmilanvukovic
tiselmilanvukovic
15:37 25.10.2017.

Karamarko očito nije bio u sukobu interesa.Bio je potpuno u pravu. Svi šute.Gospođa vjerojatno radii po nalogu.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
15:36 25.10.2017.

ne interesira ljevicare drzavni interes, vec sam ideoloski rat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije