Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEČANA VEČERA

Vučić se našalio na račun Vulina: 100 dana tišine na teme iz prošlosti!

Vučić na večeri na Pantovčaku
Foto: Ured predsjednice
1/4
13.02.2018.
u 09:40

Za Vučića je gostoprimstvo bilo na 'visokom nivou'

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ispričala se srpskoj delegaciji na čelu s Aleksandrom Vučićem ako su doživjeli neku neugodnost prilikom dolaska u Zagreb.

Grabar Kitarović je dodala kako se ovdje radi o manjini te da većina Hrvata želi razgovore i dogovor, prenosi Blic.

U obraćanju uzvanicima kazala je kako je čula da je i u Srbiji najbitnije biti dobar domaćin

- Isti je slučaj i kod nas. Moja majka se uvijek trudila da gosti koji dolaze kod nas ne odu poslije na roštilj - našalila Grabar Kitarović.

Za Vučića je gostoprimstvo bilo na 'visokom nivou' te je Grabar Kitarović pozvao da dođe u Srbiju garantirajući da će se uvjeriti u srpsko gostoprimstvo.

Rekao je da ne mari za prosvjede održane u Zagrebu te se našalio da je nazvao ministra Aleksandra Vulina i poručio mu da i za njega vrijedi 100 dana tišine na teme iz prošlosti, prenosi Blic.

Također je rekao kako se nada boljim odnosima Hrvatske i Srbije. 

Vučić na večeri na Pantovčaku
1/88

Komentara 46

Avatar sindarela
sindarela
10:24 13.02.2018.

Eto vam "marginalci" dok vi tražite ispriku Vučića kraljica vam se ispričala Vučiću zbog vaših prosvjeda da nije žalosno bilo bi smiješno

DU
Deleted user
10:10 13.02.2018.

Da smo mi suverena zemlja, sa definiranom vanjskom politikom onda bismo susjedima s kojima trebamo graditi komšijske odnose poslali (kao zemlja koju su napali) svoje nulte zahtjeve. Pitanje nestalih, povrat opljačkane imovine...Kopiju bismo poslali u EU. I dok se tajj minimum ne ispuni nemamo što (politički) razgovarati na najvišem nivou. Drugim riječima, ne bismo se sramotili, dok netko slavodobitno paradira sa 3 (tri) dosjea. Žali bože naroda koji ovo sve trpi.

Avatar siva_sova
siva_sova
10:13 13.02.2018.

dok hdz mora doći na vlast onda je vučić srbin, četnik, zločinac a sad dok su na vlasti guraju mu se u dupe i brate se s njim, jao sramote, ljiga jandroković samo da ga nije ljubio s njim....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije