Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manje plaćene
Povratak na članak

Koliko zarađuju Njemice? A koliko kancelarka Angela Merkel?

Samo svaka četvrta žena završi na nekoj od rukovodećih pozicija

Komentari 3

SJ
Sve je uzalud
12:27 12.09.2017.

.......................šteta svake marke(Eura) koju je Njemačka uložila i nju......................

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:40 12.09.2017.

a zašto bi bile na rukovodećim pozicijama u još većem postotku? ne kužim, ima neko pravilo, zakon, koji kaže da u svakoj firmi pola rukovodećeg kadra mora biti žensko, pola muško? a gdje je mjesto za one treće, transrodne? tu mislite diskriminaciju nastavljati?! e nećete! mene zanima kolko, u postotku, žena je u javnoj upravi, općenito u javnom sektoru, i na kojim pozicijama. kolko imamo ravnateljica raznoraznih agencija, uprava, odjela, a kolko je tu muškaraca. isto me jako zanima kolko muških ima u školstvu, vrtićima, javnim poduzećima, općinama, županijama, ministarstvima. ako se netko sjeća one liste zaposlenih u gradu zagrebu, koja je kolala pred nekoliko mjeseci, radi famoznih nevistića, ajd ju pronađite i pobrojite ljude, da vidite kolko ima muževa ,a kolko žena. velite, slabije plaćena mjesta imaju? pa na kakvim to one tako važnim i općenito produktivnim radnim mjestima rade, bez pretjerivanja i omalovažavanja ikoga? žene ne kopaju krampom kanale, niti lopatom zarađuju za život. one u vodovodu ne rade sa francuzom ni papigama, ne dižu nikakve terete, one su u računovodstvu, one su tajnice, najteže što dnevno dignu su 4 šalice pune kave i 3 čaše vode. i sad mi molim vas pojasnite, kolko platiti radnika koji to radi? odite u općinu i pogledajte tko tamo radi. odite na matični ured. u bankama, fino plaćenim radnim mjestima, uglavnom su žene. osiguravatelji? hm, nikad mi u životu nije muški radio policu. vidio ih jesam, ali malo. diskriminacija je loša, gdje god bila.

VL
GE
genex
13:17 12.09.2017.

koja bolest, i ovdje se gura opet šugoslavija.čemu u prilogu ova ženska koja cepa ekavicu iz centra palanke.. čista provokacija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.