Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.11.2022. u 10:49

Osammilijardita djevojčica iz Filipina Vinice simbol je nove faze na našem planetu, pitanje je samo bolje ili lošije

Ključne riječi

Komentara 3

BE
Berlioz
10:09 16.11.2022.

Ovo je čest ali u suštini pogrešan način gledanja na svijet. Koncentriranje na crnilo, na loše ili ono što doživljavamo kao loše. Nikad u povijesti se nije živjelo ovako dobro kao što se živi danas! Nikad nije bilo tako malo siromašnih i gladnih, ljudi koji žive u apsolutnom siromaštvu i bilo kojih drugih pokazatelja da je danas bolje nego što je bilo jučer. Živi se duže nego prije, imamo više kilograma što pokazuje koliko je dostupna i jeftina hrana, imamo više uređaja po kući, manje smo bolesni, apsolutno svi pokazatelji pokazuju da se poboljšava kvaliteta života na cijeloj planeti. To nije samo dojam, to su brojke bilo koje službene institucije koje prate život na Zemlji. Vidite crnilo jer se koncentrirate na njega, jer ga želite vidjeti. Naučite se gledati cijelu sliku a ne samo taj segment.

SA
sasha68
15:11 16.11.2022.

cemu stalna kuknjava, predvidjanje zla, zasto za promjenu ne pišete svaki dan bar jednu lijepu vijest, zasto ljude bacate u depresiju...svakako svaki stanovnik na zemlji zivi bolje sada nedo prije 50 god recimo, al bas svaki

ST
sttipe
17:42 16.11.2022.

Brzo će to zapadni eugeničari razrijediti nekim novim ratom.. Sve u 16, uništavaju proizvođače hrane!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije