Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 -2°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • kronika20:

  Sorošev isprdak jakovina bi beatifidirao jednog od najvećih zločinaca svijeta koji je nakon rata pobio preko milijun nedužnih Hrvata. Kakvo smo mi to društvo kada ovakvi degenerici raspredaju o našoj povijesti ?

 • Avatar Zbregov
  Zbregov:

  Jakovina je primjer "samomrzećeg" hrvata, samomrzećeg čovjeka zapravo, karakteristke su neizgrađenih i labilnih osoba niskog samopouzdanja, osjećaje bezvrijednosti, samokrivnje, samoredukcije, samožaljenja potisnuo je u smislu da je postao ličnost koja se bori protiv dominantne skupine/kulture od koje se na takav ... prikaži još! način jedino i može distancirati, vođen isključivo mržnjom (samomržnjom), a ne razumom, on nekakve samo njemu jasne konstrukte povijesne krivnje želi "uskrisiti" i zatim opteretiti, translatirati i na današnje i buduće nerođene pripadnike hrvatskog naroda u smislu nekakve samo njemu jasne kolektivne krivnje, ...... 'siluje' zdrav razum tražeći nepostojeće, a spajajući nespojivo a promatrajući selektivno, on gleda kako će na povijesnoj zbilji formirati spekulativne i fiktivne okvire što zovemo čista MANIPULACIJA, npr. Džingis-kan bio je Mongol, navodno satrap koji je donosio rat, palež, smrt i destrukciju svugdje gdje prolazio, čudno da Jakovina nema za reći nešto o današnjem mongolskom narodu onda s obzirom na njegov način rezoniranja stvari, a da sad ne krenem na pitanje domovinskog rata, Broza, itd.....vidi se da čovjek ima probleme..

 • sveznam1:

  Dokaz da zivimo-te i dalje pod komunistickom cizmom koja vise i ne bih nazvao ni jugonostalgijom vec oblikom koji slici staljinizmu je jedan film koji sam pogledao.Radi se o filmu koji su snimili Finci ,nitko normlan ne može reci da ... prikaži još! su Finci primitivni ,film bez ikakvih kompleksa pokazuju finskog vojnika koji ratuje protiv SSSR a oni koji ne znaju Finci su bili saveznici Njemacke..nitko u Finskoj od toga ne pravi dramu ..A u hrv se raspravlja kakav je grb Hrvatska a to je dokaz da hrv vlada komunisticaka partija od koje je jedino ostala idelogija i to ona iz 1945...

Još iz rubrike Vijesti

RAVNATELJ FONDA ZA OBNOVU

Vanđelić: Unutar tri mjeseca mora početi obnova Zagreba ili nemam što tu raditi

Zagreb: Ministar Horvat o obnovi potresom pogođene Sisačko-moslavačke županije
ODLUKA U ČETVRTAK

Horvat: 'Idemo prema tome da Sisak i drugi krajevi imaju pravo na 100 posto financiranja konstrukcijske obnove'

Cynthia Callizaya shows bees on her hand at her bee sanctuary Las Orquideas Ecoparque in Cotapata, Yungas
CILJ JE PRETVORITI U INSTITUT

Zbog proizvođača koke u Južnoj Americi pčele dobile svoje prvo utočište