Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predaja lista

Kolić: Ličko-senjska županija će biti ponos Hrvatske u EU

hdz
Iva Vidović Pocrnić/VLM
30.04.2013.
u 16:44

Kandidat za župana HDZ-ove koalcije je aktualni gradonačelnik Gospića Milan Kolić.

Kandidacijske liste za Županijsku skupštinu Ličko-senjske županije te Gradsko vijeće rada Gospića predao je danas HDZ sa svojim koalcijskim partnerima, HSS-om, HSP-om, HSP dr. Ante Starčević te HSU-om.

Tom prigodom Milan Kolić, aktualni gradonačelnik te kandidat za župana kazao je da kao \"budući župan jamčim kultivitet razvoja Ličko-senjske županije\".

- Jamčim da ću se oduprijeti svima onima koji pokušavaju na bilo koji način, a nažalost to smo se i uvjerili proteklih nekoliko mjeseci, pokušaja destabiliziranja Ličko-senjske županije, kako u administrativnom smislu tako i u ukidanju pojedinih institucija. Jamčim kao župan da ćemo se oduprijeti svi tim pokušajima, a znam da na čelu toga stoji SDP, da bi destabilizirao našu županiju i tako pokušao dovesti u upitnost njezinu opstojnost. Mi, HDZ sa koalicijskim partnerima, sigurno ćemo biti čvrsti oslonac svim našim građanima i jamčimo da će Ličko-senjska županija zasigurno biti na ponos naše lijepe domovine u Europskoj uniji, kazao je Kolić.

Darko Milinović, nositelj liste, istaknuo je kako je za župana prikupljeno oko 7500, a za kandidata za gradonačelnika, Petra Krmpotića, oko 2000 potpisa građana.

- Naš slogan je \"Pobijedimo zajedno\". Na taj način želimo pozvati sve one kojima je u srcu Ličko-senjska županija da zajedno radimo na njezinoj opstojnosti i uvjereni smo u pobjedu našeg kandidata za župana i za zamjenike. Uvjereni smo u pobjedu u prvom izbornom krugu. Jednako tako, uvjereni smo da ćemo biti jedna od najboljih županija s najboljim izbornim rezultatom. I ovi potpisi govore o snazi HDZ-a i koalicijskih partnera. Gotovo 7500 potpisa jamči stabilnost ove županije, kako političku tako i administrativnu, kazao je Milinović.

Pozvao je sve stanovnike županije da u što većem broju izađu na birališta kako bi \"odlučno rekli ne lijevoj koaliciji, onima koji kroz svoje određene programe žele naruštiti administrativnu stabilnost županije ukidajući razno razne institucije. To ova koalicija neće dopustiti\".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije