Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promet
Povratak na članak

Kolaps na cesti: Prevrnuo se kamion kod Splita

Zbog pojačanog prometa na toj dionici promet se odvija usporeno, a HAK savjetuje vozače da se zbog toga do daljnjega vozi okolnim, gradskim cestama.

Komentari 3

DU
Deleted user
22:49 27.04.2018.

Što Split više nema oznaku ST???

VL
DU
Deleted user
14:20 27.04.2018.

Imao sam priliku nekoliko puta se voziti automobil na brzoj cesti Solin Klis i dalje prema Kninu preko Sinja i Drniša.U susret bi dolazili ovakvi kamioni sa ovim rasutim teretom to je kaubojština kako voze divlji zapad prebrzo jednostavno sa kamionom od nekoliko tona doslovno vise na stražnjem brisali, izbjegavaju tzv ležeće policajce nevjerojatno da se do sada nije dogodila katastrofa.Ovo me uopće ne čudi srećom je izbjegnuta katastrofa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.