Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATITI DOSTOJANSTVO

Kolakušić: Treba izrezati karcinom korupcije koji izjeda naše društvo

Mislav Kolakušić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
04.05.2019.
u 15:54

Istaknuo je da je samo zastupnik u EU parlamentu pravi veleposlanik jer komunicira s drugima cijelo vrijeme i ima pristup svim dokumentima u sastavu Europskog parlamenta

Nositelj nezavisne liste za Europski parlament Mislav Kolakušić poručio je u subotu u Rijeci kako se građanima mora vratiti dostojanstvo te "izrezati karcinom koji je napao hrvatsko društvo, a to je korupcija koja izjeda svaki dio društva - od pravosuđa, školstva do zdravstva". 

Kolakušić je naveo da građani moraju shvatiti da su ovo glavni izbori, jer, kako je rekao, "ne možemo mijenjati Hrvatsku ako nemamo svog predstavnika u Europskom parlamentu". "Vrijeme je da od slabog i nejakog naroda ponovno postanemo snažan i moćan", ustvrdio je.

Samo zastupnik u EU parlamentu je, ističe, pravi veleposlanik, "jer komunicira s drugima cijelo vrijeme i ima pristup svim dokumentima u sastavu Europskog parlamenta, a danas su veleposlaničke funkcije postale protokolarne".

"Ja ću preuzeti poziciju ministra pravosuđa i policije i bit ću volonter premijer", kazao je.

Ustvrdio je i da je potrebna jeftinija država te da se to može postići vrlo brzo, ukidanjem "na prvom zasjedanju Sabora deset ministarstava, parafiskalnih nameta i financiranja općina ali ne i izravnim ukidanjem samih općina te zabrane u potpunosti bilo kakvog financiranja stranaka i njihovih satelita iz državnog i lokalnog proračuna".

Na novinarsku opasku kako misli vjerojatno na izbore za Hrvatski sabor, jer je u tijeku kampanja za izbore za Europski parlament, Kolakušić je potvrdio, dodajući: "Govorim o europskim, lokalnim, predsjedničkim, parlamentarnim, to su sve izbori na kojima građani moraju donijeti promjene. Ovo je samo kvalifikacijska utakmica".

U subotu je u Rijeci politička stranka Akcija mladih istaknula svoju podršku Kolakušićevoj nezavisnoj listi. 

Prosvjed u Sisku

Komentara 15

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
19:44 04.05.2019.

Misli Korupciju u Hrvatskoj a kandidira se za EU radi veće plaće, nema logike!!!

NE
Neo001
16:31 04.05.2019.

Previše je laprdala poput Kolakušića koji nam bacaju pijesak u oči, velikom brigom za nas, a gledaju samo svoju korist. Maloj Hrvatskoj dovolje su dvije stranke, ako su dovoljne jednom SAD-u. Tamo se zna tko je preuzeo vlast a nene ovkave perverzne koalicije sa pupavcem i brojnim sličnim smradovima, aoporba je još veći metež povampirenih kreatura.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
19:50 04.05.2019.

Treba zamjeniti plaće onih iz "pravosudja i DORHA s plaćama dr. Medicine !!! Bio bi to veliko korak za naciju a Kolakusicu ne pada na pamet. Lijecnici nam nazalost bjeze napolje a puno su korisniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije