Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči izbora

Kolakušić podnio ostavku na dužnost suca Trgovačkoga suda

Mislav Kolakušić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
20.05.2019.
u 15:28

Ne zanimaju me fotelje, a ona sudačka je itekako poželjna. Na izbore idem kao običan građanin, objavio je Kolakušić.

Sudac Mislav Kolakušić priopćio je u ponedjeljak da je podnio Državnome sudbenom vijeću (DSV) ostavku na dužnost suca Trgovačkoga suda s danom 24. svibnja 2019. godine.

"Ne zanimaju me fotelje, a ona sudačka je itekako poželjna. Na izbore idem kao običan građanin“, objavio je Kolakušić, predsjednik udruge Antikorupcija i nositelj nezavisne kandidacijske liste za Europski parlament.

Mislav Kolakušić
1/4

"Pokušao sam unutar pravosuđa u svih 20 godina učiniti sve da zaštitim imovinu građana Republike Hrvatske, podnosio sam kaznene prijave Uskoku, gdje i malo dijete vidi da se radi o kaznenome djelu, i sve je to rezultiralo apsolutno ničime. Hrvatskoj nedostaje pravde, morala i jednakosti i zato sam odlučio napustiti sud jer postoji samo jedno mjesto s kojega možete promijeniti Hrvatsku, a to je Vlada i 76 mandata u rukama", poručio je.

Nakon što pobijedimo na svim predstojećim izborima, svima ćemo skenirati njihova imovinu, posebice dužnosnicima, najavio je Kolakušić.

Komentara 10

PR
predator57
15:36 20.05.2019.

Bravo Kolakušiću, stojim iz svake izrečene, i glas za tebe.

AM
AMIKULIĆ
16:08 20.05.2019.

Ima moj glas.

DU
Deleted user
16:11 20.05.2019.

Samo naprijed i samo jako Mislave, ima nas puuunooo koji smo uz Antikorupciju i koji ćemo zaokružiti LISTU BR. 15! Javni mediji Antikorupciji baš i ne daju puno prostora, ali zato je tu internet i društvene mreže koje ne možeš vjerodostojno kontrolirati. Jedva čekam 26.05. pa da i javno postane vidljivo ono što već znamo i mi a i vladajuća Frankeštajn-koalicija: 26.05. je početak njihovog kraja, to kad krene više nitko neće moći (legalno) zaustaviti. Uzalud vam trud svirači, uzalud vam lupanje minusa trolovi: dolazi novo doba. SVI ZA UDRUGU ANTIKORUPCIJA!!! Lista br. 15!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije