Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA AGRAM

Kojić: Prošlo je puno vremena pa se više ne sjećam detalja te zamjene zamljišta

Slavko Kojić
Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/2
04.03.2019.
u 13:53

U aferi USKOK gradonačelnika Milana Bandića i više njegovih suradnika tereti za štetu od oko 25 milijuna kuna

– Prošlo je puno vremena pa se više ne sjećam okolnosti koje su dovele do zamjene gradskog zemljišta s tvrtkom Bramgrad – kazao Slavko Kojić danas na zagrebačkom Županijskom sudu gdje je svjedočio u nastavku suđenja za aferu Agram.

U toj aferi USKOK gradonačelnika Milana Bandića i više njegovih suradnika tereti za štetu od oko 25 milijuna kuna. Kojić je bio dugogodišnji pročelnik Ureda za financiranje, a u svom iskazu uglavnom je govorio da se detalja zamjene zemljišta ne sjeća.

– Sjednice Gradskog poglavarstva uglavnom je vodio Ivo Jelušić, a pojedine odluke o kojima se glasovalo bile su jednoglasne. Ako je bilo prijepora oko predložene točke dnevnog reda, ona se skidala s dnevnog reda te se o njoj više nije glasovalo – kazao je Kojić.

Osim njega, svjedočio je i Drago Lukić, nekadašnji voditelj Bramgradovog gradilišta na Ferenčici.

– Tvrtka Bramgrad obavila je sve pripremne radnje na građevinskoj lokaciji u Ivekovićevoj ulici. Tko je te radnje financirao, ne znam. Kada su se građani pobunili zbog gradnje, gradilište su čuvali zaštitari, a radovi se više nisu izvodili niti smo mi dolazili na gradilište – kazao je Lukić.

Ključne riječi

Komentara 4

VO
vorda400
14:28 04.03.2019.

Sinkopa zajedno sa totalnom amnezijom je gadna stvar

GE
generacija57
16:00 04.03.2019.

Malo sa vaspitnom palicom za vrat,odmah sjećanje proradi.

Avatar maxist
maxist
16:07 04.03.2019.

Jukić ode gore i tko sad da potvrdi zaborav .sin kopa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije