Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Koji su vaši životni prioriteti?

UNIQA osiguranje
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
15.10.2015.
u 07:30

Iako nas u životu zabrinjavaju troškovi poput kupnje nove odjeće i obuće, dobro je podsjetiti se na životno važne prioritete koje zbog ubrzanog tempa lako smetnemo s uma. Sigurna financijska budućnost naše obitelji nam je najvažnija, stoga je dobro razmotriti mogućnosti koje nam pruža polica životnog osiguranja.

Dobro razmislite o tome gdje ste sve u zadnje vrijeme trošili novac i jeste li zadovoljni svojim financijskim odlukama? Živimo u društvu koje nas svakodnevno potiče na trošenje, a obiteljski život nam kupovne odluke nimalo ne olakšava. Sezonska sniženja čine se dobrom prilikom za obnavljanje garderobe, ali su ujedno i zamka u koju lako upadamo, kupujući odjevne predmete kojih ionako imamo previše. Teško zarađeni novac nam često odlazi na sitnice, nakon čega ne možemo uložiti u nešto važnije…

Mali mjesečni iznos koji štiti vaše najmilije
Jeste li znali da je zaista mali financijski iznos potrebno dodati na mjesečnu listu troškova kako bismo bili cijelog života zaštićeni? Za samo 57 kuna mjesečno, izdvojenih za UNIQA policu životnog osiguranja, štitite sebe i svoju obitelj. Iako se osiguranjem ne mogu spriječiti neplanirani događaji, njihove posljedice mogu se znatno ublažiti. Ugovaranjem životnog osiguranja dobivate trostruku korist: štitite svoju obitelj, ulažete sigurno i štedite bez poreza.

UNIQA dnevna soba u 9 hrvatskih gradova
UNIQA osiguranje je u okviru kampanje „Misli život ti uvijek daje više. Misli UNIQA životno osiguranje“ predstavilo UNIQA dnevnu sobu u 9 hrvatskih gradova, na 9 atraktivnih lokacija. Svim zainteresiranim prolaznicima stručnjaci iz UNIQA osiguranja objasnili su koristi od životnog osiguranja. UNIQA dnevna soba je imala i humanitarnu notu - namještaj, TV i Playstation nakon završetka kampanje donirani su Centru za rehabilitaciju u Puli.

UNIQA na dohvatu ruke
UNIQA osiguranje ima i nove Internet stranice. Jednim klikom na www.uniqa.hr građani mogu doznati sve o UNIQA proizvodima za fizičke i pravne osobe, a iz udobnosti svog doma ili ureda mogu ugovoriti i policu osiguranja. Ako UNIQA osiguranje zovete s mobilnog telefona, a pri ruci nemate broj Kontakt centra, jednostavno utipkajte oznaku zvjezdice * i broj 200 i dobit ćete stručnjaka iz UNIQA osiguranja.

Želite prijaviti greške?