Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka se objava
Povratak na članak

Koga će podržati desnica? Predsjednica se kandidira nakon Dana državnosti

Ruža Tomašić ne može govoriti o eventualnoj potpori Miroslavu Škori dok ne vidi što on zastupa i koja bi bila njegova politika

Komentari 25

SP
Spezispezi
12:59 11.06.2019.

Idući predsjednik/ca sigurno neće biti niti iz HDZ-ova niti iz SDP-ova legla. Sigurno će biti nezavisni kandidat. Stoga Kolindi je bolje da si traži posao, jer je teško zamisliti da ljevica može skupiti toliko glasova da izabere svoga kandidata. Ako Crodemoskop objavljuje da npr. Škoro ima 14% glasova, tome treba dodati njihova standardna odstupanja od 30-35%, pa je realna slika da Škoro ima oko 20% a nije još ni objavio kandidaturu. Isto tako ako lijevoj Kolindi daju 35% glasova onda uz 30% Crodemoskop odstupanja Kolinda ima nešto malo preko 20% potpore. Glas za Kolindu je glas za Plenkija i Pupija.

VL
SO
Somelier
13:39 11.06.2019.

Mislim da bi se precednica itekako morala zabrinuti. Prvi puta nakon 29 godina nisam glasal za HDZ a kako je HDZ prošao na europarlamentarnim izborima vidi se da i mnogi drugi nisu glasali i to sve zbog krađe potpisa.Ne bii joj savjetoval da se drži striktno HDZ-a. Njoj je naj više naškodio Mate Granić kao loš savjetnik a ako ga se hitno riješi da ga do izbora ljudi zaborave vjerujem da ima još šanse iako je Škoro moj favorit.

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
13:51 11.06.2019.

Ovi mediji su jadni,ona je pobjedniki i to bez ozbiljne konkurencije,lako je skakati u anketama koje RTL naruci,ali ni RTL nije mogao snizit joj popularnostSkace cvoravi skace skoro svi za 4% uuuuu bice tako do izbornog dana Kolakusic ce biti u drugom krugu sa predsjednicom.

VL
DU
Deleted user
11:45 11.06.2019.

Severina je ojačala desnicu u Hrvata, a ni Kolindi se nitko ne može približiti u tom pogledu odnosno muški dio pučanstva će glasovati za nju - iz sasvim prozaičnih razloga. Da ne bi bilo zabune, u srpskim medijima nam zavide na takvoj državnici (kako onaj reče: malo je tri puta se poljubiti s njom), a i u svijetu smo prepoznatljivi po Kolindi. Najbolje što nam se moglo desiti na toj poziciji. I nije previše agresivna, izuzev ono malo u kampanji kad izigravala hrv. Goldu Meir. Politički nema neke velike koristi od nje, ali vizualno - čista petica! Ne vidim tko bi mogao poraziti Kolindu na izborima, čak i da ugrade silikone pred kampanju.

VL
ST
stefj
12:32 11.06.2019.

Ma nije to bitno, bitno je tko će joj biti protukandidat i da li će se Plenković smiriti ili će i dalje vidjeti krađu i opstrukciju svugdje, umjesto svoje greške.

VL
DU
Deleted user
11:47 11.06.2019.

Predsjednica je puno lutala dok nije zalutala.Vrijeme je za novu facu čvrstu odlučnu koja prvenstveno sluša i provodi besjede svoji roditelja a ne plaćenih savjetnika.

VL
Avatar IvanR
IvanR
11:43 11.06.2019.

Mogli bi ovi luđaci i Tonsona staviti za predsjednika

VL
CR
crvenaHR
12:14 11.06.2019.

Ako je dosljedna Ruža Tomašić će podržati Zorana Milanovića. Naravno zbog Zokijevog djeda, drugi nemaju takve podobne pretke.

VL
DU
Deleted user
12:16 11.06.2019.

Zašto Škoru izdvajate kao glazbenika? Zašto mu prešućujete titulu doktora znanosti, i nije on samo pučki zabavljač, ima političkog iskustva i kao zastupnik u saboru i rad u veleposlanstvu, i mogao bi dobiti veliki broj glasova desnice

VL
MI
midea
11:31 11.06.2019.

nebitna funkcija !

VL
Avatar freen
freen
11:39 11.06.2019.

pitajte ju gdje su tolike obečavane reforme.

VL
DO
doremifas
12:26 11.06.2019.

Dosta je vise tog desnicarenja, lazi, pljacke i obmana! Doslo je vrijeme da im narod nabije vritnjak i poruci im da \nije trebalo\!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.