71 27°C
 • Spezispezi:

  Idući predsjednik/ca sigurno neće biti niti iz HDZ-ova niti iz SDP-ova legla. Sigurno će biti nezavisni kandidat. Stoga Kolindi je bolje da si traži posao, jer je teško zamisliti da ljevica može skupiti toliko glasova da izabere svoga kandidata. Ako ... prikaži još! Crodemoskop objavljuje da npr. Škoro ima 14% glasova, tome treba dodati njihova standardna odstupanja od 30-35%, pa je realna slika da Škoro ima oko 20% a nije još ni objavio kandidaturu. Isto tako ako lijevoj Kolindi daju 35% glasova onda uz 30% Crodemoskop odstupanja Kolinda ima nešto malo preko 20% potpore. Glas za Kolindu je glas za Plenkija i Pupija.

 • Avatar dalmos Zadar
  dalmos Zadar:

  Ovi mediji su jadni,ona je pobjedniki i to bez ozbiljne konkurencije,lako je skakati u anketama koje RTL naruci,ali ni RTL nije mogao snizit joj popularnostSkace cvoravi skace skoro svi za 4% uuuuu bice tako do izbornog dana Kolakusic ce biti ... prikaži još! u drugom krugu sa predsjednicom.

 • Somelier:

  Mislim da bi se precednica itekako morala zabrinuti. Prvi puta nakon 29 godina nisam glasal za HDZ a kako je HDZ prošao na europarlamentarnim izborima vidi se da i mnogi drugi nisu glasali i to sve zbog krađe potpisa.Ne bi ... prikaži još!i joj savjetoval da se drži striktno HDZ-a. Njoj je naj više naškodio Mate Granić kao loš savjetnik a ako ga se hitno riješi da ga do izbora ljudi zaborave vjerujem da ima još šanse iako je Škoro moj favorit.

Još iz rubrike Vijesti

BEZ NAJAVE

Macronovo iznenađenje za Trumpa: Na G7 summit stigao i iranski ministar

NASTAVIO S IGROM

VIDEO: Ludost ili najpribraniji čovjek ikad: Nije ga omela ni opasna zvijer

protuvladin prosvjed

Napetost u Hong Kongu na vrhuncu: Policija prijeti vodenim topovima i oružjem

3