Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI
Povratak na članak

Koga bi Osječani podržali kao gradonačelnika? Vrkić vodi, druga Ivana Šojat

Ivan Vrkić kao nezavisni kandidat u drugom bi krugu osvojio 50 posto potpore, a HDZ-ova kandidatkinja Ivana Šojat 36 posto potpore

Komentari 4

ZA
zakrapina
21:12 29.03.2017.

Dosta više lažnih telefonskih anketa. 600 uzorak za Zagreb i Osijek, pa to je smijurija, i pogreška je iznad 4, a ne 4 posto. Telefonske ankete su za meće, evo i zašto: prema istraživanju Nove TV i Ipsos Pulsa na 950 ljudi, Ivi Josipoviću glas bi dalo 46,5% birača, za Kolindu Grabar-Kitarović odlučilo bi se njih 34,9%, u drugom krugu prema istom istraživanju, Josipović bi dobio 54%, Kolinda 38%. Iste lažne ankete sad pokušavaju prodati i za lokalne izbore u Osijeku ili Zagrebu, a kad fulaju pravdali se budu kako prezentiraju javno mnijenje u trenutku anketiranja na reprezentativnom uzorku građana, a navedeni rezultati značajno ovise o: uspješnosti kampanje svakog kandidata i o izlaznosti na izbore tj. mobilizaciji glasača. Znači, oni će uvijek imati opravdanja za promašaje veće od 10%.. Ovo u Hrvatskoj nisu profesionalne ankete već pokušaji manipulacija i utjecaja na birače, ove ankete u Hrvatskoj su kazneno dijelo! Zna se da se na te telefonske ankete u Hrvatskoj u 70% slučajeva javljaju lijevo-liberali skloni sdp-u i hns-u, konzervatini glasači preziru ankete, zato ankete kod nas jako fulavaju. Sdp-ovci, mediji i opčenito oni lijevog svetonazora vole živjeti u lažima pred izbore, misle da lažne ankete imaju utjecaja na birače, ali to više ne prolazi! Zadnjih nekoliko izbora je dokaz za to. HDZ-u su ankete predviđale 27% tjedan dana pred izbore, a HDZ osvojio 36%. Postavlja se pitanje zašto tv kuće plaćaju te ankete koje promašuju? Vjerojatno zato jer su svi umreženi i odgovaraju im te manipulacije na štetu onih koji su medijima trn u oku, a to su HDZ, predsjednica Kolinda i sad za lokalne izbore kandidati HDZ-a i Milan Bandić. Njih prije svakih izbora treba rušiti jer dobar rezultat HDZ-a na lokalnim izborima i pobjeda Bandića ne odgovara medijima i pokušavaju anketama utjecati na birače, ali većina birače ne šljivi ankete ni 1%, to se bude vidjelo 21. svibnja.

VL
GU
General_U
20:39 29.03.2017.

vrkić je najlošiji izbor za osijek.

VL
RA
RatkoHrvatko
10:32 17.04.2017.

Tko će dati glas za Šojaticu? Nemreš belivit da ovoj karijeristici nije dosta naslikavanja s onim komedijašem Gašparcem, a sad bi zasjela i na gradonačelničko mjesto. Komedija od grada. Slavonci otrijeznite se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.