Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENAL IZ VIKENDICE

Kod Zagrepčanina pronašli oružja za manju vojnu postrojbu

oružje (1)
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/3
05.10.2010.
u 12:18

Pronađeno je i oduzeto 16 pušaka raznih kalibara, puškomitraljez, dva pištolja, revolver, 8121 komada raznog streljiva, više dijelova oružja, te eksplozivne naprave i njihovi dijelovi.

Na temelju naloga istražnog suca Županijskog suda u Sisku, policijski su službenici obavili pretragu vikendice Zagrepčanina (55) u Katoličkom Selištu na području općine Velika Ludina. Pronađen je arsenal oružja na kojem bi mogla pozavidjeti i manja vojna postrojba. Pronađeno je i oduzeto 16 pušaka raznih kalibara, puškomitraljez, dva pištolja, revolver, 8121 komada raznog streljiva, više dijelova oružja, te eksplozivne naprave i njihovi dijelovi.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, Zagrepčanin je uhićen i uz kaznenu prijavu priveden istražnom sucu Županijskog suda u Sisku.

Ključne riječi

Komentara 5

AU
aurora08
13:14 05.10.2010.

pak tam zive srbi, coveks e samo pripremav za samoobranu hehehehehehehee

OB
-obrisani-
14:46 05.10.2010.

hehe... meni se osobno najviše sviđa ovo postolje za M53... tip je očito kolekcionar... inače bi ovaj revolver iz I balkanskog rata, kao i ovu kuburu kućne radinosti bacio u smeće...

OB
-obrisani-
16:21 05.10.2010.

ako je branitelj logično da ima i arsenal oružja u kući...možda ima u garaži ili vikendici tenk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije