Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEDOFILIJA

Kod Zadra uhićen muškarac (50) zbog spolnog uznemiravanja i bludničenja nad djecom

pedofilija
Ilustracija/Davor Plukavec/Pixsell
18.01.2021.
u 19:04

Muškarac je počinio kaznena djela sredinom svibnja 2020. godine u jednom mjestu pored Zadra i 15. siječnja 2021.

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 17. siječnja 2021., u službi dežurstva, ispitalo državljanina Republike Hrvatske (1971.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela spolnog uznemiravanja i kaznenih djela bludnih radnji te mamljenja djece za zadovoljenje spolnih potreba.

– Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 50-godišnjak počinio navedena kaznena djela sredinom svibnja 2020. godine u jednom mjestu pored Zadra i 15. siječnja 2021. u jednom mjestu pored Zadra na štetu djeteta. Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Sudac istrage je prihvatio prijedlog državnog odvjetnika i osumnjičeniku odredio istražni zatvor, priopćio je DORH.

Komentara 9

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
19:23 18.01.2021.

Zanimljivo kako se u crnoj kronci nečiji identiteti taje i štite (sugrađani romi, zatim svi pedofili koji nemaju veze s crkvom), a drugima se ide u porijeklo od stoljeća sedmog (npr. žena u Australiji koja je ubila djecu , pa sebe; pedofilija kod svećenika, bilo kakav kriminalac ukoliko je slučajno bio i branitelj.....).

SV
Svedo
19:31 18.01.2021.

Uz demokracija dolaziju i pedofili zašticeni od drzave a oni nam i stupaju po saborima U EU, svedanin Federlay je muška cura koji je zivio sa pedofilom koji je zlostavljao 22 djece a njegov bivši oko 12 djece i takvih nama sude. Mi smo mali drek od zemlje i hrvatska duša ne postoji jer da bi postajala nebi rijec za dom spremni bilo zabranjeno, nas drzi amerika i zidove sa jaja a mi tresemo dok nas se kaze da tresemo itd

DU
Deleted user
19:37 18.01.2021.

Neki "više lijevo orijentiran umjetnik" imao preformans.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije