Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U dva navrata

Kod Vukovara skinuta i poderana hrvatska zastava

zastava
Foto: Ilustracija/Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
23.04.2019.
u 14:21

Zastava, zajedno sa pripadajućim kopljem na kojem je bila postavljena, skinuta je sa klupskih prostorija NK Lipovača na nogometnom igralištu

Tijekom proteklog vikenda u vukovarskom prigradskom naselju Lipovača u dva navrata skinuta je i poderana hrvatska državna zastava.

Kako doznajemo zastava, zajedno sa pripadajućim kopljem na kojem je bila postavljena, skinuta je sa klupskih prostorija NK Lipovača na nogometnom igralištu. Mještani su nam prenijeli kako je prvi put zastava skinuta i poderana u petak u večernjim satima.

U subotu je stavljena nova zastava da bi i ona u nedjelju bila skinuta i poderana. Glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović potvrdio je za Večernji list kako je sa klupskih prostorija u vukovarskom prigradskom naselju skinuta i oštećena državna zastava.

– U tijeku su izvidi ovoga događaja o čijim rezultatima ćemo izvijestiti javnost, rekao je Džigumović.

VIDEO Vukovar nekad i sad

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
16:39 23.04.2019.

Tko kaze da su Srbi to uradili.Sacekajte.

Avatar Mustafa_Fekib
Mustafa_Fekib
18:08 23.04.2019.

Provocirate sa zastavom bespotrebno! Šta ste drugo očekivali?

Avatar rajko gospodnetić
rajko gospodnetić
15:19 23.04.2019.

Hrvatska provokacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije