Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ NE PRIZNAJE PORAZ

Kod Trumpa sve po starom: Preko Twittera smijenio ministra obrane

Donald Trump
Foto: REUTERS
1/4
09.11.2020.
u 19:40

- Odluka na snagu stupa odmah. Chris će sjajno raditi, a Mark Esper je smijenjen i htio bih mu zahvaliti na službi, napisao je Trump.

Američki predsjednik Donald Trump i dalje odbija priznati poraz od Joe Bidena na izborima. Svaki dan stižu informacije kako mu i najbliži savjetnici pa i supruga Melania i zet Jared Kushner, savjetuju da prihvati poraz, Trump očito namjerava ispratiti brojne tužbe koje su njegovi odvjetnički timovi pokrenuli u više saveznih država.

U međuvremenu, Trump se i dalje redovito oglašava na Twitteru pa je tako upravo na toj društvenoj mreži objavio kako je smijenio svog ministra obrane Marka Espera.

- Zadovoljstvo mi je priopćiti da će Christopher C. Miller, visoko cijenjeni direktor Nacionalnog centra za borbu protiv terorizma, postati vršitelj dužnosti ministra obrane. Odluka na snagu stupa odmah. Chris će sjajno raditi, a Mark Esper je završio i htio bih mu zahvaliti na službi, napisao je Trump.

VIDEO: Trump i Melania napali medije: “Kako je moguće da jadni mediji proglase tko je pobjednik?”

 

Ključne riječi

Komentara 26

K0
K0mentar
19:50 09.11.2020.

Ovo je nešto tipa zašto Dinamo ne priznaje poraz protiv Osijeka u sljedećem kolu.A utakmica se igra za vikend.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
22:26 09.11.2020.

Novinari jos ne shvacaju da Biden nije pobijedio na izborima, on nije buduci predsjednik "for sure". Njega su jednostavno mainstream mediji proglasili pobjednikom, i bez obzira na njihovu moc i kontrolu koju imaju nad ovcama ispranog mozga, rezultat izbora jos uvijek nije poznat. A cak i ako ova prijevara sa izborima uspije, Trump je predsjednik sve tamo do 20-og sijecnja 2021. ako se ne varam.

MK
mksdk
20:23 09.11.2020.

Naravno da neće priznati poraz kada je pokraden. Sada ide sud, a mediji mogu pjevati borbene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije