Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogrešna procjena

Kod ovakvih mehaničara ne želite završiti: Evo što im se dogodilo dok su podizali kamion

mehaničari
Foto: Screenshot
1/2
26.04.2019.
u 09:53

Nadzorna kamera jednog servisa na Tajlandu snimila je dvojicu mehaničara kako podižu kamion s dizalicom, no to im nije baš pošlo za rukom...

Kada ostavljate automobil kod automehaničara, nadate se da je u dobrim rukama. No, te sreće nije bio vlasnik jednog malog kamiona koji je završio na popravku.

Na snimci iz jednog servisa na Tajlandu vidi se kako dvojica majstora postavljaju kamion na dizalicu, no nisu ga baš dobro namjestili. Jedan ga je mehaničar podizao u zrak, no kamion se u jednom trenutku nagnuo i prevrnuo na krov.

Pogledajte ove bisere:

Komentara 4

BA
barica56
10:29 26.04.2019.

prvo kamion je teži u prednjem kraju zbog motora drugo ta dizalica je neispravna jer ima tri noge za podmetanje i treće trebaš bit idijot da još ručnom hidrauličnom dizalicom podupireš da bi nekaj skinul totalni amateri a ne majstori.

AA
aabbcc
10:40 26.04.2019.

Tako se radi i nema vremena za razmisljanje. Auto se u servisima podize za 30 sekundi, prije nego i stane dizalo drugi ispod radi !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije