Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudar

Kod Labina poginuo muškarac, kod Varaždina mopedist (18)

motorist (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
04.04.2010.
u 22:11

Nesreća se dogodila nakon što su se sudarila dva osobna vozila pulske registracije.

Jedan je muškarac poginuo u sudaru dva vozila na cesti Štrmca-Labin. Identitet nastradale osobe još nije utvrđen,očevid je u tijeku. Nesreća se dogodila nakon što su se sudarila dva osobna vozila pulske registracije, Audi 80 i Golf. U oba vozila bio je po jedan vozač, bez suputnika, a za jednog je sudar kobno zaršio. Uzroci sudara znati će se nakon obavljenog očevida, javila je Policijska uprava istarska.

Poginuo maloljetni mopedist na ulazu u dvorište svoje obiteljske kuće

U nedjelju oko 20 sati navečer u prometnoj nesreći u Gornjoj Voći kod kućnog broja 116a kod svoje obiteljske kuće, teško je ozlijeđen 17-godišnji mopedist koji je u ponedjeljak ujutro u varaždinskoj bolnici od ozljeda preminuo.

Mladić se vozio bez položena vozačka ispita za vožnju mopedom i bez kacige, a prilikom skretanja u dvorište svog doma, izgubio je nadzor nad mopedom i udario glavom u betonske cijevi koje su se nalazile u dvorištu.

U nesreći je ozlijedio glavu, a unatoč naporima liječnika varaždinske bolnice da mu spase život, mladić je podlegao ozljedama. Maloljetni mopedista je sedma poginula osoba na prometnicama Varaždinske županije tijekom ove godine.

Ključne riječi

Komentara 2

CI
cickova
11:53 05.04.2010.

poginuli nije bio vezan, javlja 24h. pa nek si sad misli kaj mu je ono crno iza lijevog ramena! RIP

BA
bazzaretta
06:14 06.04.2010.

Kako je samo uspio uletjeti u tu cijev?? ne zelim ismijavati njegovu smrt, no on je morao biti pijan misleci da je cijev ulaz u garazu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije