Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

Kod Knina prinudno sletio privatni zrakoplov: Putnici rekli vatrogascima da su ostali bez goriva

Feral News
02.10.2021.
u 18:11

Prema prvim informacijama, nema ozlijeđenih osoba - navode na Twitteru.

Danas je u popodnevnim satima došlo do prinudnog slijetanja privatnog zrakoplova kod Mokrog Polja. Na teren su poslane hitne službe. 

Hitne službe su u avionu zatekle dvije neozlijeđene osobe koji su vatrogascima rekli da su morali sletjeti na to nepristupačno područje jer su ostali bez goriva, piše Feral news.

Ravnateljstvo civilne zaštite objavilo je detalje na Twitteru. 

 - Ravnateljstvo civilne zaštite zaprimio je od Hrvatske kontrole zračne plovidbe informaciju o prisilnom slijetanju zrakoplova na lokaciji Pađene u ŠK županiji. Žurne službe upućene su na lokaciju. Prema prvim informacijama, nema ozlijeđenih osoba - navode na Twitteru. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

ZO
zoranos
18:13 02.10.2021.

Ok i???

DU
Deleted user
19:23 02.10.2021.

PaaamMogli su proračunati gorivo tako da iznad Velebita ostanu bez njega, onda bi uštedjeli, jer nebi trebali ponovo tankati.

DU
Deleted user
18:35 02.10.2021.

Kako zrakoplov moze ostati bez goriva? 👁️👁️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije