Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Kod Dubrovnika motociklist (18) udario u brdo i poginuo

\'021109 RIJEKA REGIJA NA GROBNIKU POGINUO MOTORISTA Photo: Pero Lovrovic/PIXSELL\'
Pero Lovrović/Pixsell
06.06.2011.
u 08:55

Mladi vozač najvjerojatnije je zbog neprimjerene brzine izgubio nadzor nad motociklom

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 3.10 sati, u blizini mjesta Knežica kod Dubrovnika, jedna je osoba smrtno stradala.

Naime, 18-godišnjak iz Dubrovnika upravljao je motociklom krećući se lokalnom cestom Komolac - Brgat kada je najvjerojatnije zbog brzine neprimjerene uvjetima i stanju ceste izgubio nadzor nad motociklom i skrenuo udesno te udario u brdo.

Od posljedica zadobivenih ozljeda vozač motocikla preminuo je na mjestu nesreće.

Po nalogu istražnog suca mrtvo tijelo prevezeno je na Odjel patologije dubrovačke bolnice zbog obdukcije.

Ključne riječi

Komentara 6

OD
oltar domovine
09:46 06.06.2011.

a bozija divota vozac 18 godina na ovakovom motoru i jos neprilagodjena brzina i na mjestu izgubio zivot...mogu se misliti kolika je bila neprilagodjena brzina..zato tateki i mamice kupite jos jace i brze motorcice da vam djeca budu glavna..a i vas prestiz da se vidi !

ZE
zelja12
10:01 06.06.2011.

zalosno je , jos jedan mladi zivot. Glavni krivci su roditelji jer su omogucili svome djetetu , a nisu ga odgojili , nisu poznali svoje dijete. Vjerovatno su mu sve u zivotu omogucili , sve sto je dijete zazelilo.

ZE
zelja12
10:03 06.06.2011.

vjerovatno ce opet biti drzava i policija kriva .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije