Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje na cestama

Kod Bregane kolona duga 4 km, na granicama se čeka po nekoliko sati

Autocesta
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
05.01.2019.
u 22:07

Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez propisane zimske opreme.

Vrlo je gust promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac, pojačan na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Slovenije, gust je promet i zabilježena su višesatna čekanja na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom i Srbijom na ulasku u Hrvatsku te sa Slovenijom na izlasku, izvijestio je subotu navečer Hrvatski autoklub (HAK).

Iz HAK-a navode kako je na kolona vozila kod naplatnih postaja Bregana u smjeru Slovenije duga oko četiri kilometara, a teretno vozilo je u kvaru na 105. kilometru, između čvorova Kutina i Popovača smjeru Bregane.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim državnim cestama u priobalju u nedjelju će biti od 14 sati do 23 sata. Zabrana se odnosi na državne ceste: DC8 (Jadranska magistrala), DC9 (Metković-Opuzen), DC21 (Kaštel-Kanfanar), DC66 (Pula-Labin-Opatija), DC23 (Žuta Lokva-Senj), ali na autocestama i na državnoj cesti DC1
zabrana nema.

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. U Slavoniji i Lici mjestimice pada snijeg. Zbog niskih temperatura moguća je poledica. Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez propisane zimske opreme.

>> Pogledajte koje su najbolje zimske gume

Komentara 14

IH
iron.hide.54966
22:33 05.01.2019.

Da bar idu na skijanje, ...a ne na glupiranje , ispijanje alkohola i tomu slično...i još dižu kredite za to..

Avatar MissMokraMajica
MissMokraMajica
06:34 06.01.2019.

Krenuli ovi iz javnih uprava i državnih firmi.Zna Se čiji glasači.

KO
kordunmoj75
06:28 06.01.2019.

Tako to doje,kad se divljim balkanskim plemenima dodjele drzave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije