Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Benkovac

Kod 35-godišnjaka pronađen arsenal oružja

Foto: PU zadarska
13.08.2020.
u 14:41

Sumnjiči se za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta, Službe kriminalističke policije i Policijske postaje Benkovac, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Naime, kod njega je u sklopu kriminalističkog istraživanja pronađeno više komada raznog oružja te streljivo, a radi se o:

  • 4 puške ( M-48 – cal 7,9 mm; PAP – cal 7,62 mm; te dvije puške cal  6,5 mm), 
  • 1 pištolj s pripadajućim spremnikom i 5 kom streljiva cal 7,62 mm
  • spremnik za automatsku pušku s 3 kom streljiva 7,62 mm
  • 8 komada streljiva cal. 7,62 mm
  • 15 komada lovačkih patrona

Oružje i streljivo su mu oduzeti, a 35-godišnjak se uz kaznenu prijavu zbog sumnje u nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari privodi pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - istakli su iz zadarske policije.

Ključne riječi

Komentara 1

SH
Shtanga
16:28 13.08.2020.

Ime i prezime dotičnog?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije