Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potjera na A1

Kobre ga jedva ulovile, Čeh divljao po autocesti sa 248 km/h!

Finale rukometne Lige prvaka
Foto: AFP
1/2
11.08.2010.
u 21:18

U maniri vozača Formule 1 jurio je nadobudni 26-godišnji Čeh svojim audijem po autocesti na relaciji od Gospića do Ličkog Osika. Za vrijeme svoje "trke" po autoputu uglavnom je vozio iznad 200 km/h.

U maniri vozača Formule 1 jurio je nadobudni 26-godišnji Čeh svojim audijem po autocesti na relaciji od Gospića do Ličkog Osika. Za vrijeme svoje "trke" po autoputu uglavnom je vozio iznad 200 km/h, a u nekim trenucima dosegno je čak 248 km/h.

To je vjerojatno i najveća brzina koju su ovog ljeta na autocesti od Splita do Zagreba izmjerili pripadnici Kobri, mobilne jedinice prometne policije. Oni su na spomenutoj relaciji prije nekoliko tjedana pokušavali zaustaviti divljeg vozača međutim on je radio škarice, prestrojavao se između automobila i kamiona te potpuno ignorirao rotacijsko svijetlo koje su kobre upalile i sve pokušaje da ga zaustave piše 24 sata.

Policija je Čeha uspjela zaustaviti kod Ličkog Osika nakon 6 minuta jurnjave, a nesavjesni vozač samo je hladno ustvrdio kako policiju nije vidio. Na kraju nije mogao pobjeći Kobrama, a neće moći ni kazni od 6.700 kuna za nezaustavljanje i prekomjerenu brzinu.

Komentara 64

MA
martina14
09:26 12.08.2010.

ćo to maš međ nogami?????

DA
dajk
22:27 11.08.2010.

zar ne slijedi za ovo zatvorska kazna???koliko sam ja uspio shvatiti luđak je pokušao ubojstvo a to je kazneno djelo.ili?

VE
veky
22:26 11.08.2010.

Ako je imao novac za takav auto, kazna mu je premala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije