Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravična nesreća

Kobno Martinje: Poginuo u nesreći u Koprivničkom Ivancu

prometna
Marijan Sušenj/PIXSELL
14.11.2010.
u 09:29

Vozaču je izmjereno 2,12 promila. Zaradio je prijelome, a još je dvoje putnika iz njegova BMW-a lakše ozlijeđeno.

Noćas oko tri sata u stravičnoj nesreći u Koprivničkom Ivancu pokraj Koprivnice, život je izgubio Antun Turk (37), suvozač u BMW-u koprivničkih registracija kojim je upravljao pijani 35-godišnjak.

Prema podacima policije, vozač je pri izlasku iz blagog zavoja izgubio nadzor nad vozilom, zahvatio bankinu, te sletio u odvodni kanal i prednjim dijelom BMW-a udario u betonski most koji služi kao prilaz obiteljskoj kući. Automobil se nekoliko puta prevrnuo i završio na kolnom prilazu susjedne kuće.

Vozaču je izmjereno 2,12 promila alkohola u krvi. Zaradio je prijelome i prevezen je u koprivničku bolnicu, no njegove ozljede nisu opasne po život. Putnik K.V. (36) i putnica S. I. (18)  zadobili su lakše ozljede.

Protiv 35-godišnjeg vozača podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Zbog očevida, do 5.40 sati bila je zatvorena županijska cesta 2112, a promet se odvijao zaobilaznim pravcima.

 

Komentara 7

OB
-obrisani-
11:37 14.11.2010.

bolje biti pijan,nego star....

Avatar Čaruga
Čaruga
10:24 14.11.2010.

Krajnje je vrijeme da se uozbiljimo jer sa svih strana je krenulo nizbrdo. Sa 36god kao balavci, sjredamo za volan pijani, sjedamo pijani sa pijanom budalom da nas vozi, guze nas sa taxama jer su pokrali drzavu a mi kao nojevi glavu u pijesa, dok nas guze, ljudska prava su nam nula, pravosudje korumpirano, policija upletana u mafiju I politiku lopova. Krajnje je vrijeme da izvucemo glavu iz pijeska, skockajmo se ljud inace smo propali do kraja. Pogledajte kako je samo Mamic guzio Eduarda I svaki dan takva sranja a za Sanadera I njegovu ekipu da ne spominjem. A mi samo glavu u pijesak kao da tako manje bole. Englezi, Francuzi, Njemci, pogledajte njih oni izadju na ulice I nedaju da ih guze I vicu skinite se san as I radite svoj posao vec jednom. Dok srbi nisu izasli na ulice protiv Milosevica onih je fino guzio I manipulirao I svi to radi a ja samo ne razumijem zasto cekamo redaljku, zasto uopce dozvoliti da nam skinu gace.

LU
luna
11:46 14.11.2010.

Bolje biti MRTAV PIJAN nego MRTAV HLADAN-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije