Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOGLASNA ODLUKA

Zagrebački SDP poslao jasnu poruku: 'Koalicija sa svima osim s Bandićem i HDZ-om'

sdp
Marko Lukunic/PIXSELL
26.05.2017.
u 11:55

Iz zagrebačkog SDP-a kažu da je jednoglasno donesen politički stav o pregovorima i sklapanju koalicija u vijećima gradske četvrti i vijećima mjesnih odbora

Predsjedništvo zagrebačkog SDP-a priopćilo je da je koalicija moguća sa svima osim s Milanom Bandićem I HDZ-om.

"Na 40. sjednici predsjedništva zagrebačkog SDP-a održanoj u srijedu jednoglasno je donesen politički stav o pregovorima i sklapanju koalicija u vijećima gradske četvrti i vijećima mjesnih odbora s listama Sandre Švaljek (bez Konzervativne stranke), Zagreb je naš, Živi zid, Most te nezavisnim listama.

Dakle, koalicije su moguće sa svima osim sa strankom Bandić Milan 365 – stranka rada i solidarnosti i HDZ-om", stoji u priopćenju zagrebačkog SDP-a.

Komentara 6

MA
Matija100
12:49 26.05.2017.

Znači da su im Bruna i Zlatko prihvatljivi!? Pravo pitanje je ko bi i zašto htio s gubitnicima iz zagrebačkog SDP-a. Nek se drže sovjih lopova iz HNS-a i prodanih penzionera iz HSU-a. Mogla bi i Beljakovi provalnici u autee iz HSS-a, ak ima još neko od njih u Zagrebu...

DU
Deleted user
21:26 26.05.2017.

Kako će s nekim kad i unutar stranke ne mogu skupa.ne samo sdp

DU
Deleted user
15:42 26.05.2017.

Ovo je najbolja preporuka glasati za Bandića.... E moji drugovi i drugarice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije