Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON UBOJSTVA Smjenom Ane Lovrin najviše izgubio Tomislav Vrdoljak

Knin bez saborskog zastupnika

Tomislav Vrdoljak
import
28.10.2008.
u 17:48

KNIN – Ubojstvo Ivane Hodak uvjetovalo je na kraju da Knin ostane bez saborskog zastupnika. Tomislav Vrdoljak vratio se u Knin i obnašat će i dalje dogradonačelničku funkciju, a iskustvo u Saboru, kaže, puno će mu pomoći u političkom djelovanju. Zbog ubojstva Ivane Hodak, tadašnja ministrica pravosuđa Ana Lovrin smijenjena je s ministarske pozicije i vratila se u saborske klupe. Najviše je tom rošadom izgubio njezin zamjenik Tomislav Vrdoljak koji više nije saborski zastupnik.

– Knin je na žalost ostao bez saborskog zastupnika, no vratio sam se u grad koji nikad nisam napustio, jer sam dužnost dogradonačelnika obavljao volonterski – govori Vrdoljak te dodaje da će za svoj posao dogradonačelnika sada imati više vremena.

– Od pet dana u tjednu, tri dana sam bio u Saboru, a samo dva na mjestu zamjenika gradonačelnice, a sada ću cjelokupno radno vrijeme moći posvetiti dogradonačelničkim obvezama – kaže Vrdoljak.

Dodaje da će mu iskustvo i poznanstva stečena u hrvatskom Saboru pomoći da izlobira projekte bitne za grad.

– Iskustvo u Saboru neprocjenjivo je i zaista mogu reći da sam u ovih devet mjeseci stekao poznanstva koja će koristiti gradu Kninu da se razvija intenzitetom kojim mi želimo – ističe zamjenik kninske gradonačelnice. (I. Š.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije