Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diplomatska ofenziva
Povratak na članak

Ključna četiri dana za Srbiju: Vučićevi aduti za Kosovo – Jinping i Putin

Srbijanski predsjednik s čelnicima Kine i Rusije uoči summita o zapadnom Balkanu koji u Berlinu organiziraju Macron i Merkel

Komentari 22

JU
juma
22:25 25.04.2019.

Dovoljno je pogledati naslovnicu ovoga portala, kao i vecine ostalih u RH pa zakljuciti kako se nalazimo pod pravom medijskom okupacijom i da smo postali neka vrsta srpske medijske pokrajine. Ne znam tko je kriv za takav podredjeni polozaj i tko stoji iza medijske kolonizacije na ovom portalu? Na portalu Vecernjih novosti uopce nema vijesti iz Hrvatske, a na ovom je vijesti iz Srbije barem 40%? Meni to nije normalno i ne zelim sudjelovati u tome.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:19 26.04.2019.

Ima Vučić nekog savjetnika da mu kaže da ne radi prilikom slikanja te retardirane face ? Ali baš na svakoj slici posebice kad je neki jači političar u igri valjda cvate ?

VL
DU
Deleted user
07:30 26.04.2019.

Pratim njemačke medije koji također svaki dan izvještavaju iz Pekinga i ni jednom riječju se ne spominju Srbija i Vučić tako da se ovdje radi o prosrpskoj propagandi u hrvatskim medijima. Prava istina je da su pregovori srbije o članstvu u EU zaustavljeni jer ne žele priznati Kosovo niti rusima uvesti sankcije zbog agresije u ukrajini.

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
07:41 26.04.2019.

Gluposti !

VL
Avatar intimus500
intimus500
11:26 26.04.2019.

otišao kod gazde po upute :)

VL
KO
Konstantinos
11:52 26.04.2019.

Srbija na žalost sve dalje od EU i civilizacije. Polako ali sigurno postaju izolirani otok okružen NATO članicama i EU. Ovako skupo kockanje sudbinom vlastitog naroda nije zabilježeno osim kod Srba i Rusa gdje ljudski život ne vrijedi baš ništa. Daleko je to i od europskog humanizma, principa solidarnosti i savezništva nego vječito "igranje" nakontru, izigravanja "lošeg momka", zemlja koja se hvali time da gura prst u oko susjedima i velikim silama a onada kada "dobije batine" kao 1914, 1941, 1999, onda cvili i plaće za svojom "nesretnom" sudbinom, jer kao, oni nisu "ništa krivi", opet je kriv zao zapad, mrski NATO, Švaba, UK, Hrvati, Albanci, ma "cela vasiona". I dok oni vode "visoku" politiku, na stotine tisuća Srba rinta Austrije i Njemačke do Švedske, a u zemlji im prosjek plaća 300 eura. Skupo će njih stajati "borba za Kosovo" i umjesto da se okrenu EU i budu civilizirana zapadna demokracija, njima se dopada "putinizacija" i istočnjačka despocija.

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
21:56 25.04.2019.

zamjena teritorija s kosovarima, ulazak u EU - jedino normalno

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:37 26.04.2019.

jedini adut srbima u vezi kosova su amerikanci. ni kinezi ni rusi nemaju ama baš nikakvih interesa po tom pitanju, osim što lukavo iskorištavaju američko uzimanje kosova od srbije za svoje ciljeve.kad će balkanci shvatiti da su pijuni u igri velikih? da interes velikih nisu i njihovi interesi? srbin treba kleknuti pred amera, odustati od dvostruke igre i rusije, i dobit će neki manji ustupak, tipa zajednice srpskih općina na kosovu sa nekom autonomijom vezanom uz kulturu.... nije kosovo dovoljan razlog da se veliki međusobno svade. amerima je bitno da mi kupimo njihove avione od njih, a ne od nekog drugog. biznis, ništa drugo...

VL
Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
23:09 25.04.2019.

Interesantno pitanje za prosječnog srbina da lu je bolje sa Kosovom ili bez ?

VL
CR
CroZrakomlatNo1
07:49 26.04.2019.

Nema Vučić za burek! Kinezi nas vole daleko vise od srba! Da ne spominjem arape!! Pa ne grade kinezi džabe veliki kineski most na pelješac!!!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
22:07 25.04.2019.

"...da će Dodik s papom razgovarati o Jasenovcu..."....ak porad tog ide v Rim onda ne bi dalj komentiral nit njeg al nit novinarje kojima tak nekaj more past na pamet !!!

VL
FN
Fr@njo
21:54 25.04.2019.

za EU i demokratski svijet idealno je da Srbi jos stotinjak godina pregovaraju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.