Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav traje

Klepetan se vratio Malenoj ranije nego inače: 'Odmah je pojeo dvije kile mesa'

KLEPETAN I MALENA uklapaju se u studiju koja je utvrdila da je sreća – bračno zadovoljstvo, i to ono romantičnog tipa
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/6
19.03.2019.
u 12:03

– Sav drhti od hladnoće, još se nije naviknuo na ove niske temperature. Stigao je jučer u 15 sati i odmah je smazao dvije kile mesa – kazao je Stjepan Vokić.

Najpoznatija ljubav dviju roda, ona između Malene i Klepetana – traje i dalje! Sedamnaesti put, nakon odlaska u toplije krajeve, popularni rodan Klepetan vratio se svojoj Malenoj u slavonskobrodsko prigradsko naselje Brodski Varoš. Doduše, nešto ranije nego inače jer obično se vraćao krajem ožujka.

– Sav drhti od hladnoće, još se nije naviknuo na ove niske temperature. Stigao je jučer u 15 sati i odmah je smazao dvije kile mesa koje sam mu donio u kanti – kazao nam je Stjepan Vokić, umirovljeni domar Područne škole u Brodskom Varošu koji još 1993. godine brine o zaljubljenim rodama.

KLEPETAN I MALENA uklapaju se u studiju koja je utvrdila da je sreća – bračno zadovoljstvo, i to ono romantičnog tipa
1/13

Vokić dodaje kako ga je iznenadio Klepetanov uranjen dolazak, no kaže kako priroda zna svoje.

– Vidio sam sedam roda kako lete iznad igrališta, a potom su sletjele. Otišao sam k njima kako bih doznao je li i Klepetan među njima. Kad sam im primaknuo meso, Klepetan me prepoznao i odmah došao k meni. Nakon što je pojeo, odletio je u gnijezdo Malenoj – ispričao je umirovljeni domar te dodao:

– Zabavljaju se već njih dvoje pa će kroz nekoliko tjedana Malena snijeti i jaja. Možda će biti i malih ptića. Ali vidi se da je dug put izmorio Klepetana, dosta spava. Pa im, kako su i naviknuli, donosim i hranu... – kaže Vokić i dodaje da je snimio Klepetanov povratak pa će snimka uskoro osvanuti i na Facebook-stranici popularnih roda koju inače uređuje njegov sin.

– Ja vam nisam baš za te mobitele, godine su tu... – zaključio je Vokić s radošću u glasu jer njegovi ljubimci sastali su se i 17. godinu zaredom.

Video - Klepetan i Malena

Ključne riječi

Komentara 40

DU
Deleted user
12:11 19.03.2019.

Gospon Vokić Bog vam dao zdravlja i uspješno othranite još jedno potomstvo roda, jer bez vas to bi bila samo još jedna tužna priča, s vama i vašom ljubavi prema živom stvoru, srce poskoči i povjerujemo, po ko zna koji put, da je ljubav jedino vrijedno u ljudskom životu!

Avatar Keep_calm
Keep_calm
12:23 19.03.2019.

Ha, ha, lani je zakasnio pa je skoro izvisio kod Malene. Vidi kako je lekcija imala učinka! Bravo majstore, doći na vrijeme kući, a ne "nije išao tramvaj, nije bilo taksija..."!

WI
WIRRULINA
14:02 19.03.2019.

Najbolja vijest cijeli tjedan. Uživam svake godine u povratku Klepetana. Priroda je čudo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije