Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trostruki sudar

Klek: Nemaju pojma da su naletjeli na dva auta

klek, sudar2
Foto: Mladen Gojun/24sata
1/5
29.07.2010.
u 08:30

U nesreći je ukupno ozlijeđeno 14 osoba, četvero hrvatskih državljana iz golfa i deset državljana Kosova iz dva osobna vozila njemačkih oznaka.

Iza sebe ima mnogo kilometara uza zvuk zavijajuće sirene, vidio je svašta, ali ipak je zgrožen prizorom s ceste. Nije ni čudo.

Za Željka Šunjića, vozača Hitne pomoći, to nije obična intervencija jer momke čije je živote spašavao poznaje cijeli život.

– Momci su mladi, dragi i pristojni. Veseljaci, ali nisu pijančine, niti neki problemi. Svi oni negdje rade, manje-više na crno, ali zarađuju za život. Iz viđenja ih poznajem, ne znam sada svakog po imenu, a nisu ni imali dokumente – kaže nam Željko. Na Jadranskoj magistrali u Kleku četvorica su muškaraca rano jutros svojim golfom naletjela na dva auta. Golf je vozio Marin Kuran.

Suvozač bio bez svijesti

O njemu smo u Metkoviću čuli samo dobro. Auto je njegov, sam ga je kupio, radio je s prijateljima u okolici Zadra, obrađivali su zemlju. Danas u njegovoj kući u Metkoviću nismo zatekli nikoga. Roditelji su mu, čim su čuli za nesreću, otišli u Dubrovnik.

– U Dubrovnik sam vozio jednog od suvozača iz golfa, bio je u najlošijem stanju. Kad smo došli, bio je bez svijesti, s njim se nije moglo razgovarati. Ostali momci bili su pri svijesti, ali oni ne znaju što se dogodilo. Pri takvu šoku i stresu organizam se brani najbolje što može, i to tako što traumu zaboravi – poučava nas Željko Šunjić.

Kaže da momci zapravo nisu sigurni tko je kriv za nesreću, a nisu mu izgledali pijano. U automehaničarsku radionicu u Metkoviću već je vučna služba dovezla smrskani golf. Na prednjem dijelu lim zgužvan, krunica još visi kraj retrovizora, a u unutrašnjosti ručnici, patika, majice... Očito su momci bili na kupanju.

Prešao u suprotan trak

Kako tvrde u policiji, nesreću je oko 3.30 skrivio baš Marin Kuran (24). Zbog velike je brzine u zavoju izgubio kontrolu te prešao u drugi trak i naletio na chevrolet i mercedes koji su dolazili iz smjera Neuma. U autima je bilo 10 državljana Kosova koji su išli na odmor. Uz mladiće iz golfa još je nekoliko osoba, među kojima ima i djece, ozlijeđeno.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Topgen
Topgen
10:46 29.07.2010.

Kladio bih se da je kriv dubrovacki Golf, vjerojatno \"jedinica\" *, zbog preticanja, koju voze DU-mularija zamisljajuci da su Niko Pulic. Mnogo mladih gospara je poginulo u Golfu jedinici. Dosta ! (° golf jedinica je jeftino, jer je staro, aliali jako brzo vozilo )

Avatar gecdra
gecdra
11:33 29.07.2010.

Policijo: Prodaj dregere,kupi radare !!!

Avatar bok
bok
10:24 29.07.2010.

Razlog je vjerovatno prbrza voznja. Dakle: 500 novih Fotoradara postaviti po Hrvatskoj, investicija ce se brzo vratiti i smanjit ce se broj nesreca. To djeluje i u svim drugim zemljama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije