Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUKČIJI Koalicija ASH-DSU plovila na brodu 'Orca'

Klarić: Vratit ćemo noćni život na Savu koja je nedovoljno iskorištena

08.04.2009.
u 23:43

Ploveći Savom na brodu “Orca”, kandidat koalicije Akcije socijaldemokrata Hrvatske i Demokratske stranke umirovljenika za gradonačelnika Zlatko Klarić sa svojim zamjenicima Robertom Valdecom i Mariom Livajom htio je skrenuti pozornost na rijeku Savu koju Zagreb nije dovoljno iskoristio.

– Želimo uvjeriti Zagrepčane da se Savom može ploviti i sigurno ćemo vratiti noćni život na Savu. Ovo je početak plovnosti Save, koja je ujedno je i destinacija gdje se može napraviti puno toga – rekao je u srijedu Zlatko Klarić.

Klarić, Valdec i Livaja istaknuli su kako žele da se vidi da su drukčiji od ostalih i da samo žele pomoći Zagrepčanima.

A s obzirom na to da su svi i rođeni Zagrepčani, dobro poznaju probleme sugrađana,

– Ljudi koji žive uz Savu najbolje znaju što i kako nešto treba napraviti, a ne neki činovnik u uredu – dodao je Valdec, kandidat za pročelnika za sigurnost, branitelje i mlade.

– Nismo mi izmislili ništa novo, samo treba netko doći i to napraviti – istaknuo je Mario Livaja, koji će biti zadužen i za sektor graditeljstva, prometa i veza.

– Osobitu pažnju treba posvetiti mladima jer Zagreb je prepun djece koja su prepuštena samima sebi – istaknuo je Franjo Markonović, predsjednik zagrebačkog ogranka DSU-a.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije