Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILE BEZ NADZORA

Klaonica na pruzi: U naletu na stado lokomotiva usmrtila desetak ovaca

Ovce
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
16.09.2020.
u 11:52

Ozlijeđenih osoba nije bilo., izvijestila je policija. O događaju slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su o neobičnom događaju koji se dogodio jučer, oko 20,30 sati, na željezničkoj pruzi Vinkovci-Šid u blizini mjesta Orolik. Prema navodima policije lokomotiva bez priključnih vagona, kojom je upravljao 23-godišnjak, naletjela je na stado ovaca koje su bile na pruzi bez nadzora vlasnika.

Tom prilikom, desetak ovaca uginulo je na mjestu udara, a na lokomotivi je nastupila materijalna šteta. Ozlijeđenih osoba nije bilo., izvijestila je policija.

O događaju slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije