Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže jesen

Kišovito i hladnije vrijeme sve do kraja tjedna, sunce tek u subotu

Kiša,portal (1)
Luka Stanzl/PIXSELL
25.08.2013.
u 20:00

Hladan kraj kolovoza, prema prognozama Državnog hidrometeorološkog zavoda, nastavit će se i do kraja ovog tjedna. Tako će u Zagrebu biti kišovito do subote, kada se očekuje i razvedravanje, no ne i bitno više temperature.

Jaka kiša praćena grmljavinom u subotu je zahvatila gotovo cijelu Hrvatsku. Na zadarskom području i Kvarneru od udara groma stradale su i kuće. Tako su vatrogasci u Ninu i na Cresu imali posla s gašenjem požara na dva objekta, u Zemuniku je gorio i auto, a na Boriku je grom udario u stablo. Naoblačenje s jakom kišom i grmljavinom zahvatilo je Istru i Kvarner, zatim Gorski kotar, Liku i središnju Hrvatsku.

Hladan kraj kolovoza, prema prognozama Državnog hidrometeorološkog zavoda, nastavit će se i do kraja ovog tjedna. Tako će u Zagrebu biti kišovito do subote, kada se očekuje i razvedravanje, no ne i bitno više temperature. Slično vrijeme očekuje se i u ostatku Hrvatske. U Slavonskom Brodu temperature će pasti na 22 Celzijeva stupnja do vikenda. Na jugu, u Dubrovniku, sredinom tjedna također će padati kiša s povremenim sunčanim razdobljima.

U Zadru temperature neće prelaziti 24 Celzijeva stupnja, a niske temperature obilježit će sredinu tjedna u Gorskom kotaru. U Istri će sunčano razdoblje početi najprije, u petak.

>>Kolinda odnosi ljeto: Oborine na Kvarneru, nevrijeme u Zadru

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije