Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jaka kiša

Kiša poplavila zemljišta, ceste i kuće u Puli

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/10
05.02.2014.
u 13:41

Pula je jučer bila rekorder u Hrvatskoj po dnevnoj količini padalina pa je tako zabilježeno čak 39 milimetara po metru kvadratnom

Jaka kiša koja je jučer pala na Pulu i njenu širu okolicu poplavila je poljoprivredna zemljišta, ceste i neke kuće na rubnim dijelovima grada. Pula je jučer bila rekorder u Hrvatskoj po dnevnoj količini padalina pa je tako zabilježeno čak 39 milimetara po metru kvadratnom.

I u široj okolici posebno pored kamenoloma na ulazu u Vinkurana koje je posljednjih godina često plivalo pod vodom nije bilo većih materijal ni šteta, stradalo je tek skladište na otvorenom jedne građevinske firme, te jedan kokošinjac.

Istovremeno, dok se unutrašnjost zemlje bori s ledom i snijegom, u Puli vlada pravo proljetno vrijeme tako da su se rascvale voćke na više lokacija u gradu.

>> Pogledajte kako je to izgledalo u ledom okovanim Fužinama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije