Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽENA ŠIRA GRUPA
Povratak na članak

48 Kineza dobilo uvjetne kazne i rad za opće dobro, moraju platiti 5,3 milijuna kuna

Ako u zadanom roku ne plate novčane kazne one im se na koncu mogu zamijeniti kaznom zatvora.

Komentari 6

Avatar navijač
navijač
09:38 23.10.2019.

Gdje god da su Kinezi , tu su i kućerine , luksuzni auti i sve što uz to ide. Nemoguće je toliko zaraditi na trgovini, oni se bave puno većim švercom, drogom, ljudima itd. Samo su jedna karika u lancu međunarodnog organiziranog kriminala.

VL
KA
kapunjohan
09:13 23.10.2019.

To su prave odluke ,novac je važniji od zatvora - što bi država trošila na izgradnju zatvora i krila troškove za prestupnike take vrste , plati kaznu i nadoknadi štetu , to je prava stvar.

VL
NL
ne_lupetaj
18:19 23.10.2019.

Priznali su manju muljazu da se ne otkrije veca jer su oni glavni proizvodjaci umjetnih droga, a Hrvatska i Srbija su im idealne lokacije ne daleko od zapada.

VL
CH
chemica
11:21 23.10.2019.

Znamo kamo je i Grubišić pobjegao. Kad imaš dva državljanstva, sve je puno lakše. Gospa međugorska te odmah milije pogleda i po ličeku pogladi, eto, baš tako nekako ko Mamić Zdravka.

VL
BU
buzara
09:27 23.10.2019.

znaci ,dosli da pametujju i varaju drzavu ,,nista novog

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.