Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN SLUČAJ

Kinezi pokraj Livna grade najveći vjetropark u BiH, ali na otetom zemljištu: 'Bez pitanja su ušli na privatni posjed'

26.11.2022.
u 08:15

Sve je počelo 2006. kad je livanjska tvrtka VE Ivovik d.o.o. na brdu Ivovik postavila mjerni stup, a 2008. od Hercegbosanske županije dobila koncesiju za vjetropark

Komentara 39

DI
Diesel
08:31 26.11.2022.

Te vetrenjace ce biti strasila na tom otvorenom prostoru i pobiti ce tisuce i tisuce ptica tijekom svog rada.

DQ
Dq
09:06 26.11.2022.

Mini nuklearne elektrane su više isplative i puno manje štetne za okoliš od ovakvog rugla . Političari u nekim državama su totalno korumpirani , pa ako oh se dobro podmaže rade čuda i čudovišta.

Avatar Payback
Payback
10:12 26.11.2022.

Ma šta će nama vjeropark, bolje kamenjar i struju uvoziti iz Norveške. Što će nama golf tereni i TD..kamenjar i poskok zu zakon a u unutrašnjosti cvate ambrozije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije