Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kinezi će rado platiti 'reket' da im se Amerikanci više ne šetaju po Tajvanu

12.08.2022. u 18:26

Tajvan ima odlično opremljenu vojsku i može mobilizirati više od milijun ljudi. Kinezi bi morali poslati dva-tri milijuna vojnika. Ljudstvo imaju, ali ne i visoku tehnologiju presudnu u modernom ratovanju

Komentara 3

ST
sttipe
21:08 22.08.2022.

To je laž.. Oboje su diktature, jedna socijalistička, druga kapitalistička. Tajvan je kineska Krajina, koju Ameri žrtvuju jer su bankrotirali i triba im rat... Kina ima love za ekonomski ugušit Amere bez rata, i Amerima se žuri. Sačuvaj nas bože jednih i drugih.

PU
purger72
21:00 12.08.2022.

Taiwan je demokratska država u kojoj narod izabire vladu . Kina je komunistička diktature koja se nametnula kineskom narodu ilegalno . Taiwan ima jedan od najboljih životnih standarda na svijetu ... Sad najemput komunistički diktatori bi šteli vratiti Taiwan u 18.to stoljeće 🤦🏻‍♂️‼️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije