Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silovao i ubijao

Kineski Jack Trbosjek osuđen na smrt, ubio jedanaest osoba

Gao Chengyong
Reuters/Pixsell
30.03.2018.
u 07:50

Tijekom razdoblja od 14 godina silovao i ubio jedanaest žena i djevojčica.

Kineski sud osudio je u petak na smrt 54-godišnjeg muškarca koji je dobio nadimak "kineski Jack Trbosjek" zbog silovanja i ubojstva jedanaest žena i djevojčica tijekom razdoblja od 14 godina, prenijela je kineska državna televizija.

Gaou Chengyongu (54) se sudilo zbog višestrukih ubojstava, silovanja, pljački i teškog unakazivanja leševa, prenio je engleski program državne televizije.

Optuženi je priznao da je u razdoblju između 1988. i 2002. u gradu Baiyinu u kineskoj sjeverozapadnoj pokrajini Gansu, i gradu Baotou u Unutarnjoj Mongoliji na sjeveru zemlje, ubio jedanaest osoba. Najmlađa žrtva imala je osam godina

Uhićen je u kolovozu 2016. u vlastitoj trgovini živežnim namirnicama temeljem DNA analize na nevezanom mjestu zločina koji je počinio jedan od njegovih rođaka, čime je okončana 28 godina duga potraga, prenijela je državna televizija.

Komentara 4

IV
ivanjoksimovic
09:14 30.03.2018.

U EU bi se digle na noge sva udruzenja za zastitu ljudskih prava, a poltronska balkanska kifla, proterala bi kineskog diplomatu. pljuc

TO
Toni70
10:16 30.03.2018.

Gaou Chengyongu (54) se sudilo zbog višestrukih ubojstava, silovanja, pljački i teškog unakazivanja leševa, prenio je engleski program državne televizije Več sam pomislio gle strahota kad vidim Engleska tv. i istina o bože što i koliko ima i tu istinetine kad oni nešto objavljuju i tvrde ......

Avatar yumamic
yumamic
11:24 30.03.2018.

Kod nas bi dobio sedam godina, nakon dvije ide van ili zastara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije